Ιερέας στη Λάρισα έβαλε video wall και φωτοκύταρρο στην Εκκλησία (VIDEO)


Έξυπνους τρόπους βρήκε Εκκλησία στη Λάρισα για να αποφευχθεί ο συνωστισμός και να τηρηθούν τα μέτρα πρόληψης κατά του Κορονοϊού. Πρόκειται για τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου όπου λειτουργεί ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης πατήρ Νικηφόρος Κοντογιάννης ο οποίος είναι γνωστός για τις πρωτοποριακές του ιδέες.

Ο πατήρ Νικηφόρος κατάφερε να δημιουργήσει μια… hi tech εκκλησία. Όπως είπε στην Εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» «δημιουργήσαμε μια μεγάλη οθόνη ώστε οι άνθρωποι να μπορούν να παρακολουθούν την Λειτουργία έξω από τον Ιερό Ναό»

Επίσης είπε ότι τοποθέτησαν φωτοκύτταρο στην Είσοδο του Ναού ώστε να δείχνει πόσες θέσεις είναι κενές στον γυναικωνίτη, ενώ σημείωσε ότι ενημέρωσαν τον κόσμο ότι μέσα στο ναό θα μπουν κάμερες και συμφώνησαν, γιατί εκτός των άλλων, είχαν σημειωθεί και διάφορες κλοπές και μάλιστα όπως είπε με τις κάμερες που τοποθετήθηκαν εντοπίστηκαν κάποιοι κλέφτες.

Σημείωσε ακόμα ότι η Λειτουργία στον Ναό Μεταδίδεται και Διαδικτυακά, ενώ όπως είπε έχουν δημιουργήσει και μια Εφαρμογή όπου ο πιστός μπορεί να ανάψει το κεράκι του από μακριά. «Ανάβει εικονικά το κερί και βάζει και τα ονόματα που θέλει να διαβάσουμε» είπε.

Τέλος, ανέφερε ότι ο Ναός παρέχει δωρεάν rapid test για όσους θέλουν να μπουν στην Εκκλησία και δεν έχουν χρήματα.

Visits: 45


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο