Θεσσαλονίκη: Δωρεάν εξετάσεις για αγγειακές παθήσεις στο ΑΧΕΠΑ


Θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο ενημερωτικής εκδήλωσης που θα γίνει στις 14 Δεκεμβρίου – Που μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή οι ενδιαφερόμενοι.

Ενημερωτική εκδήλωση για το κοινό, με τίτλο «Αρτηριακές, Φλεβικές & Λεμφικές Παθήσεις: Διάγνωση-Πρόληψη-Αντιμετώπιση» και με δωρεάν ιατρικές εξετάσεις για τις αγγειακές παθήσεις, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου (16:00 έως τις 20:30), με πρωτοβουλία της Αγγειοχειρουργικής Κλινικής του ΑΠΘ στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ και συγκεκριμένα στο Αμφιθέατρο «Κ. Τριαρίδης» και στα τακτικά εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου.

Οι δωρεάν ιατρικές εξετάσεις πραγματοποιούνται για 6η συνεχή χρονιά από την Αγγειοχειρουργική Κλινική του Π.Γ.Ν.Θ. «ΑΧΕΠΑ» και περιλαμβάνουν κλινική εκτίμηση της βαρύτητας των παθήσεων και της προκαλούμενης αιμοδυναμικής διαταραχής, με τη βοήθεια αναίμακτων μεθόδων (Doppler, Triplex), όποτε είναι εφικτό, προκειμένου να καθοριστεί η ορθή αντιμετώπισή τους.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν συμμετοχή στην στο τηλέφωνο:210 3645 629, Δευτέρα.-Παρασκευή και ώρες 10:00 – 17:00, ή να στείλουν τη δήλωση συμμετοχής, που θα βρουν στην ιστοσελίδα της εκδήλωσης ή στο fax: 210 3644 441 ή στο email: info@apr.com.gr

Πηγή: https://www.makthes.gr/thessaloniki-orean-exetaseis-gia-aggeiakes-pathiseis-sto-achepa-244986?fbclid=IwAR07o2j8QPSumHA7qbJxXUBaxchfATo4z8kFwlMlvzDibVNGqYtkZJsw-a8

Visits: 0


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο