Η Vodafone χαρίζει 3 μήνες ΔΩΡΕΑΝ απεριόριστα data για διαρκή επαφή με την αγορά εργασίας


Η Vodafone στην προσπάθειά της να βοηθήσει άτομα που ψάχνουν εργασία, έχει σαν προσφορά απεριόριστα data. Πως μπορείτε να τα αποκτήσετε?

Μπείτε να δείτε τους όρους και τις προϋποθέσεις και κάντε online αίτηση για να δείτε εάν τα δικαιούσαστε!

Προσφορά Jobseekers

Όροι και προϋποθέσεις

Η εγγραφή στην προσφορά θα μπορεί να πραγματοποιηθεί από 16 Απριλίου 2021 έως και 31 Μαρτίου 2022.

Η προσφορά ισχύει για διάστημα 3 μηνών από την επιτυχή ενεργοποίησή της.

Η προσφορά ισχύει για όλους τους συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας (υπάρχοντες και νέους) – Vodafone συμβολαίου και Vodafone Καρτοπρογράμματος (ιδιώτες & επαγγελματίες) καθώς και Vodafone Καρτοκινητού (Καρτοκινητό Vodafone, CU, Vodafone International, Taza) που έχουν πραγματοποιήσει τουλάχιστον μία ανανέωση χρόνου ομιλίας τους τελευταίους 2 μήνες οι οποίοι είναι επιδοτούμενοι άνεργοι, εγγεγραμμένοι στο μητρώο του ΟΑΕΔ.

Η προσφορά μπορεί να ενεργοποιηθεί μόνο μία φορά ανά επιδοτούμενο άνεργο και ανά αριθμό υπηρεσίας. Η απόδοση της προσφοράς στο Vodafone συμβόλαιο και Vodafone Καρτοπρόγραμμα πραγματοποιείται αυτόματα με την επιτυχή ενεργοποίηση. Στο Vodafone Καρτοκινητό η προσφορά αποδίδεται μετά από κάθε επιτυχημένη ανανέωση του χρόνου ομιλίας, από 10€ και άνω, κατά τους 3 μήνες ισχύος της μετά την ενεργοποίησή της.

Η προσφορά δεν ισχύει για roaming στην Ε.Ε. Για τους συνδρομητές συμβολαίου η προσφορά ισχύει για χρήση από το κινητό και δεν μοιράζεται με άλλες συσκευές μέσω της υπηρεσίας Internet4Sharing.

Για τους συνδρομητές συμβολαίου που έχουν ενεργό κάποιο από τα Vodafone Family RED προγράμματα η προσφορά μπορεί να ενεργοποιηθεί σε ένα από τα μέλη του Vodafone Family Red προγράμματος και δεν μοιράζεται με τα υπόλοιπα.

Από τη στιγμή της επιτυχούς ενεργοποίησης και για όλη τη διάρκεια της προσφοράς, προτεραιότητα στην κατανάλωση έχουν τα data της προσφοράς.

Οι συνδρομητές θα λάβουν ενημερωτικό sms στη λήξη της προσφοράς.

Σε περίπτωση αλλαγής προγράμματος από/προς Vodafone συμβολαίου σε Καρτοπρόγραμμα ή Καρτοκινητό ή από/ προς Vodafone FamilyRED πρόγραμμα η προσφορά δεν θα διατηρηθεί.

Για να κάνετε αίτηση, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μπείτε ΕΔΩ.

Visits: 3


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο