Η PayPal αναστέλλει τις Υπηρεσίες της στη Ρωσία λόγω του Πολέμου στην Ουκρανία


Η PayPal ανακοίνωσε ότι αναστέλλει τις υπηρεσίες της στη Ρωσία.

«Υπό τις παρούσες συνθήκες, αναστέλλουμε τις υπηρεσίες PayPal στη Ρωσία», δήλωσε ο Dan Schulman, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, σε επιστολή που απευθυνόταν στην ουκρανική κυβέρνηση.

Η επιστολή δημοσιεύτηκε στο Twitter από τον υπουργό ψηφιακού μετασχηματισμού της Ουκρανίας, Mykhailo Fedorov, ο οποίος έχει πιέσει τις επιχειρήσεις, συμπεριλαμβανομένης της Apple και της Microsoft, να «κόψουν» τους δεσμούς τους με τη Ρωσία.

«Λοιπόν τώρα είναι επίσημο: Η PayPal κλείνει τις υπηρεσίες της στη Ρωσία επικαλούμενη την επιθετικότητα της Ουκρανίας», έγραψε ο Fedorov το Σάββατο. «Σας ευχαριστούμε @PayPal για την υποστήριξή σας!»

Ένας εκπρόσωπος του PayPal επιβεβαίωσε ότι η εταιρεία διακόπτει τη λειτουργία της στη Ρωσία. Η εταιρεία «θα συνεχίσει να εργάζεται για την επεξεργασία των αναλήψεων πελατών για κάποιο χρονικό διάστημα», δήλωσε εκπρόσωπος στο CNBC.

Η εταιρεία είχε ήδη διακόψει τις εγχώριες υπηρεσίες στη Ρωσία το 2020. Αυτή η τελευταία ενέργεια σχετίζεται με τις υπόλοιπες δραστηριότητές στη χώρα, συμπεριλαμβανομένων των λειτουργιών αποστολής και λήψης και της δυνατότητας διεθνών μεταφορών μέσω της πλατφόρμας εμβασμάτων Xoom.

Οι Ρώσοι δεν μπορούν να ανοίξουν νέους λογαριασμούς PayPal, είπε η εταιρεία.

Visits: 0


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο