Η Express Εξυπηρέτηση ενημερώνει ΠΡΩΤΗ τους πελάτες της ότι ξεκινάνε οι αιτήσεις για το ΛΟΙΠΟ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ στις ΔΥΠΕ

Η Express Εξυπηρέτηση ενημερώνει ΠΡΩΤΗ τους πελάτες της ότι ξεκινάνε οι αιτήσεις για το ΛΟΙΠΟ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ στις ΔΥΠΕ

Η Express Εξυπηρέτηση ενημερώνει ΠΡΩΤΗ τους πελάτες της ότι ξεκινάνε οι αιτήσεις για το ΛΟΙΠΟ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ στις ΔΥΠΕ.

Μετά από τόσα χρόνια που ασχολούνται με τους πίνακες και τους τόσους υποψηφίους που έχουν Διοριστεί χάρη στην σωστή καθοδήγησή περιμένουν τους ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν μαζί την Ηλεκτρονική τους Αίτηση μαζί με τα Επισυναπτόμενα Δικαιολογητικά.

Υποβολή Αιτήσεων: 8/3/2022 – 20/3/2022 (24:00).

Επειδή ο όγκος των Αιτήσεων που θα υποβληθούν είναι πολύ μεγάλος μιας και όλοι περιμένανε το άνοιγμα των Αιτήσεων και καθώς τρέχουν και άλλες Προκηρύξεις θα τηρηθεί η σειρά των ραντεβού που θα οριστούν.

Επικοινωνήστε με το Γραφείο για την Υποβολή της Ηλεκτρονικής Αίτησης σας μέσω της Εφαρμογής των Ραντεβού https://www.facebook.com/Express6045/appointments στην σελίδα στο FACEBOOK ή στο email μας για να απαντηθούν όλα τα μηνύματα.

Αναλαμβάνουν Αιτήσεις σε όλη την Ελλάδα.

#Express_Εξυπηρέτηση
🏢Κωστή Παλαμά 5, Κοζάνη
📞 2461104444 – 6975752655
📧 vaia6603@hotmail.com

Επισκέψεις: 3

FacebooktwitterlinkedininstagramflickrfoursquaremailFacebooktwitterlinkedininstagramflickrfoursquaremailby feather
FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο