Η Υπουργός Παιδείας Ν. Κεραμέως ανακαλεί το Έγγραφο της Α. Γκίκα για Ημερίδα της “ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ”


Με άμεση εντολή της Υπουργού Παιδείας Ν. Κεραμέως ανακαλείται το Υπ’ αριθμ Πρωτ. Φ16/11644/Δ2/28-1-2020 Έγγραφο με θέμα “Ενημέρωση σχετικά με την Ημερίδα  “Σύγχρονη Παιδεία και Ελληνορθόδοξη Παράδοση” της Πανελλήνιας Ένωσης Γονέων “Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΑΓΩΓΗ” για Εκπαιδευτικούς ΠΕ και ΔΕ και για μαθητές Λυκείων της Περιφέρειας Αττικής, που υπογράφει η Γενική Γραμματέας του Υπουργείου Αναστασία Γκίκα.

Ειδικότερα η εγκύκλιος που ανακαλείται έχει ως εξής:

Σας ενημερώνουμε ότι η Πανελλήνια Ένωση Γονέων “Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΑΓΩΓΗ” διοργανώνει την ημερίδα “Σύγχρονη Παιδεία και Ελληνορθόδοξη Παράδοση” που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 09 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 5:00 μ.μ., στο Ξενοδοχείο Caravel (Λ. Βασιλέως Αλεξάνδρου 2, Αθήνα, METRO, Σταθμός «Ευαγγελισμός»).

Η Πανελλήνια Ένωση Γονέων “Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΑΓΩΓΗ” προσκαλεί τα 15μελή Μαθητικά Συμβούλια Λυκείων της Περιφέρειας Αττικής να συμμετάσχουν στην Ημερίδα με ηλεκτρονικές απαντήσεις στο θέμα: «ΜΑΘΗΤΕΣ ΛΥΚΕΙΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ».

Οι προτάσεις τους πρέπει να σταλούν ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση: pvasilios7@yahoo.com (Υπεύθυνος επικοινωνίας: π. Βασίλειος Κοκολάκης) έως 30 Ιανουαρίου 2020. Οι καλύτερες θα διαβαστούν στην Ημερίδα από Εκπροσώπους των 15μελών, εφόσον το επιθυμούν.

Παρακαλούμε για την ενημέρωση όλων Εκπαιδευτικών Π.Ε. και Δ.Ε. των Σχολικών Μονάδων αρμοδιότητάς σας, καθώς και των μαθητών/τριών των 15μελών Μαθητικών Συμβουλίων Λυκείων της Περιφέρειας Αττικής. Τέλος, σημειώνεται ότι η μετακίνηση και η συμμετοχή των Σχολικών Μονάδων στην εν λόγω Ημερίδα θα γίνει χωρίς Δαπάνη για το Δημόσιο.

Επισκέψεις: 0


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο