Η Ρωσική Εκκλησία μιλά για την πανδημία


Συνέντευξη Τύπου αναμένεται να πραγματοποιηθεί αναφορικά με το άνοιγμα των Εκκλησιών στη Μόσχα και την ευρύτερη περιοχή για τους πιστούς, καθώς και την παροχή βοήθειας από τη Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία σε άτομα που έχουν ανάγκη.

Στη συνέντευξη η οποία θα καλυφθεί διαδικτυακά από τον ιστότοπο ΤASS θα συμμετέχουν, μεταξύ άλλων:
Ο Πρόεδρος του Συνοδικού Τμήματος των Σχέσεων της Εκκλησίας με την Κοινωνία και τα Μέσα Μαζικής ενημέρωσης Βλαντιμίρ Λεγκόιντα.
Ο Πρόεδρος του Συνοδικού Τμήματος Φιλανθρωπίας, Επικεφαλής της Ορθόδοξης Υπηρεσίας Αρωγής «Έλεος» και Πρόεδρος της Επιτροπής Νοσοκομειακής Υπηρεσίας στο Επισκοπικό Συμβούλιο της Μόσχας, Επίσκοπος Παντελεήμων και,
Η Άννα Μπελαβίνα, επικεφαλής της υπηρεσίας παροχής βοήθειας κατά τη διάρκεια της πανδημίας και πρόεδρος του τμήματος φιλανθρωπικών προγραμμάτων της Ορθόδοξης Υπηρεσίας Αρωγής «Έλεος».
Σήμερα λειτουργούν 96 ανοιχτές γραμμές στη Ρωσία και σε άλλες χώρες, περισσότερες από 100 εθελοντικές υπηρεσίες, ενώ περισσότεροι από 7000 εθελοντές της Εκκλησίας στη Ρωσία υποστηρίζουν τακτικά όσους έχουν ανάγκη κατά την περίοδο καραντίνας: φέρνουν τρόφιμα, φάρμακα και ικανοποιούν άλλα επείγοντα αιτήματα. Παρέχεται βοήθεια ανεξάρτητα από τη θρησκεία, την εθνικότητα και την ιθαγένεια.

Visits: 0


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο