Η.Π.Α.: Απαγόρευση από Δικαστή του εκτρωτικού χαπιού


Στις 7 Απριλίου 2023 ο Ομοσπονδιακός Δικαστής του Τέξας Matthew J. Kacsmaryk, εξέδωσε την ηρωική Απόφαση πως το εκτρωτικό χάπι Μιφεπριστόνη Εγκρίθηκε παράνομα στις ΗΠΑ από τον FDA.

Η Απόφαση θέτει τις βάσεις για την Απαγόρευση της διάθεσής του. Το χάπι που από το 2000 σκοτώνει τους πιο ευάλωτους της κοινωνίας, τα μωρά της μήτρας, έχει ήδη 5,6 εκ. θύματα μόνο στις ΗΠΑ, όπου επιπλέον ενοχοποιήθηκε για Αύξηση 500% στις επισκέψεις των Μητέρων τους στα επείγοντα. Προκαλεί Αιμορραγία, Σήψη, Ναυτία, Εμέτους, Διάρροιες, Λιποθυμικά Επεισόδια, Επιπλοκές από Rh Ευαισθητοποίηση, από τις έκτοπες κυήσεις, ατελείς Αμβλώσεις που καταλείπουν υπολείμματα Εμβρύων, Στείρωση, και υποθάλπει την Σεξουαλική Κακοποίηση των Γυναικών. Επιπλέον έχουν αναφερθεί από τη χρήση του 28 θάνατοι Μητέρων.

Τίποτα όμως από τα παραπάνω δεν συγκινεί τις Φαρμακοβιομηχανίες. Τριακόσια Στελέχη τους στις ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένου του Διευθύνοντος Συμβούλου της Pfizer, Έλληνα Εβραϊκής Καταγωγής, Άλμπερτ Μπουρλά, πολυαγαπημένο και πολυβραβευμένο από τους Ιατρικές και όχι μόνο επιτροπές της Ελλάδας, ζήτησαν μέσω μιας κατάπτυστης επιστολής να Ακυρωθεί η Δικαστική Απόφαση, καθώς «Δημιουργεί Ρυθμιστική αβεβαιότητα, υπονομεύει τις Επενδύσεις, την Ανάπτυξη νέων Φαρμάκων και το κύρος του FDA».

Ας πεθαίνουν τα παιδιά, ας πεθαίνουν οι Γυναίκες, ας ταλαιπωρούνται ατέλειωτα από τις επιπλοκές του Φαρμάκου, σημασία έχει να σωθούν οι Βιομηχανίες και τα κέρδη τους. Πρόκειται για θράσος, Πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα, καταπάτηση των Κανονισμών Ασφαλείας και απαράδεκτες ιδεολογικές παρεμβάσεις σε θέματα Υγείας με θύματα τα πλέον ευάλωτα Μέλη της Κοινωνίας, τις Έγκυες Γυναίκες και τα Αγέννητα Παιδιά.

Περιμένουμε από τη Δικαιοσύνη να σταθεί στο ύψος της και να μην ενδώσει στην έντεχνα καλυμμένη απληστία και ανηθικότητα, προδίδοντας αυτούς που τάχθηκε να υπηρετεί.

Πηγές πληροφοριών:

https://www.lifesitenews.com/news/ohio-in-just-16-months-abortion-pills-caused-125-serious-complications-put-5-women-in-the-hospital/

https://www.lifesitenews.com/news/bidens-press-secretary-repeats-lie-that-abortion-pill-is-safe-for-women/

Views: 1


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο