Η Πασχαλινή Διανομή του ΚΕ.Σ.Ο. ικανοποίησε μικρούς και μεγάλους


Μια πλούσια πασχαλινή διανομή διεκπεραίωσε το ΚΕ.Σ.Ο. για τις ημέρες του Πάσχα του 2023 από το Κοινωνικό του Παντοπωλείο του.

Η δράση πραγματοποιήθηκε με τις ευλογίες του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου, του Αναπληρωτή Προέδρου Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Φαναρίου κ. Αγαθαγγέλου, τις Ευχές του Πρωτοσύγκελου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμανδρίτου π. Βαρνάβα Θεοχάρη και την καθοριστική συμπαράσταση των Χορηγών του Φορέα, καθώς και τη Συμβολή όλων στο Εκκλησιαστικό Ίδρυμα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών. Δηλαδή Μελών του Δ.Σ, της Διευθύντριας, της Γραμματέως κας Μαρίας Νικολάου-Καραποστόλη, που είχε την Αποκλειστική Επικοινωνία με τους Χορηγούς, της Υπεύθυνης της Κοινωνικής Υπηρεσίας Ειρήνης Χαιρέτη, του ανθρώπου μας στο Κοινωνικού Παντοπωλείου κ. Νικολάου Σοφιανίδη, καθώς και του Κωνσταντίνου Σαλεβουράκη Υπεύθυνου των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων, που για μια Εβδομάδα, βρέθηκε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Αχαρνών, ώστε να συνδράμει στη Διανομή και όχι μόνο.

Η Διανομή ξεκίνησε την Παρασκευή (7/4) και ολοκληρώθηκε τη Μεγάλη Δευτέρα(10/4). Έτσι λοιπόν οι Εκπρόσωποι 250 ωφελούμενων οικογενειών, διαμοιρασμένοι σε δυο ημέρες, παρέλαβαν από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του ΚΕ.Σ.Ο, την πρώτη ημέρα από τέσσερεις τσάντες, που περιείχαν Είδη Διατροφής, Καθαριότητας και Προσωπικής Υγιεινής και Αντισηπτικό των Φαρμακευτικών Εργαστηρίων Cana A.E στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης. Πρόκειται για μια σχέση, που έχει αναπτυχθεί και καλλιεργείται μεταξύ Εταιρείας και ΚΕ.Σ.Ο. κατά την τελευταία εξαετία! Οι τσάντες της δεύτερης ημέρας ήταν μικρότερες και συμβάδιζαν, αναλόγως με τα Μέλη των οικογενειών. Επίσης δόθηκαν παιχνίδια για τα παιδιά.

Αναλυτικά όλοι παρέλαβαν Τρόφιμα των Διαχρονικών του ΚΕ.Σ.Ο Χορηγών όπως:

Η κα Όλγα Λαϊνοπούλου Επίτιμος Πρόξενος της Αυστρίας στην Ελλάδα.

Τη Τράπεζα Τροφίμων «Ιδρύματος για την καταπολέμηση της Φτώχειας

Την «Ευρωπτηνονοτροφική Κορίνθου Τσαούσης»

Την Αρτοβιομηχανία «Καραμολέγκος ΑΕ»,

Την Εταιρεία «ΜΕΓΑ»

Τον Αγροτικό Πτηνοτροφικό Συνεταιρισμό Ιωαννίνων «ΠΙΝΔΟΣ», τα Σούπερ Μάρκετ «Σκλαβενίτης»

Ιδιώτη Παραγωγό Λαδιού που έχει τους ελαιώνες του στην «Γη της Ελιάς».

Τον Υπουργό Ανάπτυξης κ. Άδωνη Γεωργιάδη για τα επιτραπέζια από το καλάθι των παιχνιδιών.

Η προσέλευση, σημείωσε επιτυχία στο 98%. Για τη διευκόλυνση λιγοστών ωφελουμένων, Μοναχικών Ατόμων και Μονογονεϊκών «επιστρατεύτηκε» ξεχωριστό Κλιμάκιο Εργαζομένων, της Υπηρεσίας «Βοήθεια στο Σπίτι+» του Δήμου Αθηναίων, ώστε να παραλάβουν τις τσάντες του ΚΕ.Σ.Ο., που προορίζονταν για Ανήμπορα Μοναχικά Άτομα και οικογένειες.

Την παρουσία τους στη Διανομή του ΚΕ.Σ.Ο., έδωσαν τα Μέλη του Δ.Σ του Φορέα όπως, η κα Μαρία Τάταρη υπό την Αρμοδιότητα της Γ.Γ, ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Χρήστος Βλάχος επιφορτισμένος με την Αρμοδιότητα του Κοινωνικού Παντοπωλείου, ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αθηναγόρας Σουπουρτζής επίσης Μέλος του Δ.Σ. που έκανε ένα πέρασμα για να ευλογήσει το Έργο. Επισκέπτης ήταν και ο κ. Γιάννης Μίχος από τις Διοικητικές Υπηρεσίες της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

“Η Διεύθυνση του ΚΕ.Σ.Ο. ευχαριστεί τους Χορηγούς μας, τους Εργαζόμενους, για την συμβολή τους, σε μια ακόμα επιτυχημένη προσπάθεια του Φορέα μας. Επίσης ευχαριστεί τα Μέλη του Δ.Σ για την εμπιστοσύνη, που δείχνουν στο Έργο του Φορέα μας, καθώς και τους ωφελούμενους για την εμπιστοσύνη στην προσφορά του ΚΕ.Σ.Ο. Και εύχεται Καλή Ανάσταση & Καλό Πάσχα σε όλους”, καταλήγει η σχετική Ανακοίνωση.

Visits: 2


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο