Η ομιλία του Αξιώτιμου Πρωθυπουργού της Ελλάδος Κυριάκου Μητσοτάκη στην Αστόρια και το ραντεβού του με τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ.κ. Ελπιδοφόρο


Για πρώτη φορά μετά από 19 χρόνια Έλληνας Πρωθυπουργός αναμένεται να μιλήσει σε ανοικτή Εκδήλωση στην Ομογένεια στην Αστόρια.
Ο Εξοχώτατος Προθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης απηύθηνε ομιλία στην Αίθουσα Πολιτιστικών Εκδηλώσεων «Πέτρος Πατρίδης» της Κοινότητος του Αγίου Δημητρίου στην Αστόρια, και στην Ομογένεια της Νέας Υόρκης οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις.
Στην Εκδήλωση παρέστησαν εξέχοντα Στελέχη της Ομογένειας και από άλλες Πολιτείες της Αμερικής, οι οποίοι αναμένουν να ακούσουν δια στόματος Πρωθυπουργού τις Ελλάδος προτάσεις του για το πάγιο και διαχρονικό αίτημα των Ελλήνων του Εξωτερικού, δηλαδή τη δυνατότητα ψήφου από τον Τόπο διαμονής τους

Παρών ήταν και ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ.κ. Ελπιδοφόρος.

Οι επαφές του κ. Μητσοτάκη με την Ομογένεια συνεχίστηκαν και την επόμενη ημέρα της επισκέψεως του στην Αμερική με τη συνάντηση είχε με τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ.κ. Ελπιδοφόρο στην Έδρα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αμερικής, ενώ παρέστη και στην Τελετή των Εγκαινίων των Ανελκυστήρων στο Γενικό Προξενείο της Ελλάδος στη Νέα Υόρκη.

Επισκέψεις: 0


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο