Η ΛΥΣΗ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ| ΤΗΛΕ-ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΓΑΠΗΣ (VIDEO LIVE)


ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ ΣΤΟ help.liveon.tech

🥰Στείλε μήνυμα στο 19814 , όλοι μαζί στηρίζουμε τα παιδιά της Βόρειας Εύβοιας🥰

*χρέωση 2,50€ με ΦΠΑ, (πλέον τέλους συνδρομητών κινητής βάση λογαριασμού)

30 ΩΡΕΣ ΖΩΝΤΑΝΑ- 30 ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ| ΕΝΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΥΒΟΙΑ ΣΕ ΕΝΑ VIRTUAL ΤΗΛΕ-ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΑΓΑΠΗΣ

Μη μας ξεχάσετε! Αυτή είναι η φράση που ακούν περισσότερο από όλες οι συνεργάτες της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΑΡΓΩ, στις επικοινωνίες τους με τους κατοίκους των χωριών στη Βόρεια Εύβοια. Η σκέψη μας είναι στα παιδιά και τους εφήβους της Βόρειας Εύβοιας και θέλουμε να τους προσφέρουμε αυτό που όλα τα παιδιά δικαιούνται: παιχνίδι και άθληση στη γειτονιά τους.

Η Ομοσπονδία Φορέων Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης & Ψυχικής Υγείας ΑΡΓΩ,το Δίκτυο Νέων «Connect Your City» και το Δίκτυο Κοινωνικής Υποστήριξης «Fabric Republic» διοργανώνουν τηλεμαραθώνιο, με στόχο την κατασκευή αθλητικών, εκπαιδευτικών και ψυχαγωγικών εγκαταστάσεων για τα παιδιά και τους εφήβους της Βόρειας Εύβοιας

Έλα κι εσύ στον virtual τηλεμαραθώνιο: 30 ώρες live, 30 καλλιτέχνες και πολλοί καλεσμένοι έκπληξη, δημιουργούν ένα μεγάλο μουσικό και καλλιτεχνικό γεγονός για την κοινωνία των πολιτών και μας καλούν όλους να συνεισφέρουμε όσο μπορεί ο καθένας, για την κατασκευή αθλητικών, εκπαιδευτικών και ψυχαγωγικών εγκαταστάσεων για τα παιδιά και τους εφήβους της Βόρειας Εύβοιας. Κάθε μικρή συνεισφορά έχει αξία!

Η Ομοσπονδία Φορέων Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης και Ψυχικής Υγείας ΑΡΓΩ μετά από πρωτοβουλία του Υπουργείο Υγείας από τις 8 Αυγούστου μέχρι και σήμερα, βρίσκεται στη Βόρεια Εύβοια με κλιμάκια φορέων ψυχικής υγείας, παρέχοντας ψυχοκοινωνική υποστήριξη και είδη πρώτης ανάγκης σε περισσότερες από 2.500 οικογένειες. Και το έργο της συνεχίζεται και διευρύνεται.

Μπες στο help.liveon.tech

https://youtu.be/6_bqWpdH-co

https://youtu.be/aL-5OSo5JnE

 

https://help.liveon.tech/stages

 

 

Visits: 0


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο