Η Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη Θεσσαλονίκης Διοργανώνει έναν Κύκλο Διαδραστικών ομιλιών με τίτλο: «Δέκα σημεία συνάντησης» με ομιλήτρια την Ψυχοθεραπεύτρια – Συγγραφέα Νέλη Βυζαντιάδου


Η Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη Θεσσαλονίκης Διοργανώνει έναν κύκλο Διαδραστικών ομιλιών με τίτλο «Δέκα σημεία συνάντησης» και ομιλήτρια την ψυχοθεραπεύτρια – Συγγραφέα Νέλη Βυζαντιάδου. Η έναρξη του κύκλου θα γίνει την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 18.00 στην Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη.

Τα τελευταία χρόνια αναδεικνύεται όσο ποτέ άλλοτε η ανάγκη για Δράσεις που συμβάλλουν στην προσωπική ανάπτυξη και υποστηρίζουν την εξέλιξη. Η εξέλιξη αυτή διευκολύνεται με τη γνώση και η γνώση που παρέχεται βιωματικά είναι και πιο αποτελεσματική. Στο πλαίσιο αυτό η ΚΔΒ Διοργανώνει δέκα συναντήσεις από τον Σεπτέμβριο του 2023 έως τον Ιούνιο του 2024 με στόχο να αποτελέσουν τόπο κυριολεκτικής και μεταφορικής συνάντησης των ανθρώπων με τον εαυτό τους και μεταξύ τους.

Πρόκειται για δέκα ξεχωριστές ομιλίες που στοχεύουν στην ευαισθητοποίηση του κοινού σε ζητήματα ψυχικής υγείας μυώντας το σε θέματα Ανθρωπίνων Σχέσεων και εξοικειώνοντας το με Έννοιες της Ψυχολογίας. Μία Τετάρτη του μήνα σε αίθουσα της Κεντρικής Δημοτικής Βιβλιοθήκης θα αναλύεται ένα θέμα που απασχολεί στην καθημερινότητα. Η ομιλήτρια θα υποδέχεται την Ηθοποιό Στέλλα Τσελεπίδη και μέσα από τα θεατρικά δρώμενα θα προσεγγίζει ακόμα καλύτερα φαινόμενα που εξηγούν γιατί κάνουμε αυτό που κάνουμε ή γιατί επιτρέπουμε συμπεριφορές που δεν μας ωφελούν.

Η Είσοδος θα είναι Ελεύθερη.Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να δώσουν οι ίδιοι απαντήσεις σε ερωτήματα που τους απασχολούν, να βρουν λύσεις σε προβλήματα που συναντούν και να αποκτήσουν γνώσεις για να τις αξιοποιήσουν στη ζωή τους.

Επισκέψεις: 4


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο