Η Ιερά Μονή Βατοπαιδίου στηρίζει το Αννουσάκειο Ίδρυμα


Η Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου συνεχίζει την στήριξη της στο Αννουσάκειο Θεραπευτήριο, Ίδρυμα της Ιεράς Μητροπόλεως Κισάμου και Σελίνου, με την αποστολή μεγάλων ποσοτήτων τροφίμων.

Συγκεκριμένα απέστειλε μεγάλες ποσότητες από: πουλερικά, γάλα, γαλακτοκομικά είδη (τυρί, φέτα, κ.α.), ως επίσης και όσπρια, ζάχαρη, κ.α. είδη τροφίμων.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιος, Πρόεδρος Δ.Σ. του Ιδρύματος, εξέφρασε τις πολλές και ευγνώμονες ευχαριστίες του Ιδρύματος προς τον Πανοσιολογιώτατο Καθηγούμενο της Ιεράς Μονής, Γέροντα π. Εφραίμ και την Αδελφότητα του δια την ευγενή αυτή χορηγία και προσφορά αγάπης, σημειώνοντας:

«Ευγνώμονα ευχαριστούμε τον Καθηγούμενο της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντα π. Εφραίμ και τους περί αυτόν πατέρες δια την έμπρακτη στήριξη της ταπεινής μας Διακονίας προσφορά αγάπης που συμβάλλει ουσιαστικά και αποτελεσματικά στην ανακούφιση πλήθους εμπερίστατων συνανθρώπων μας οι οποίοι ωφελούνται, σε καθημερινή βάση, από τις προνοιακές, Φιλανθρωπικές και κοινωνικές Δομές και Δράσεις του Αννουσάκειου Ιδρύματος.

Η διανομή και προσφορά 1500 μερίδων φαγητού Εβδομαδιαίως από την Κοινωνική Κουζίνα του Ιδρύματος, η προσφορά, σε εβδομαδιαία βάση, πλήθους δεμάτων με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του ως και η φροντίδα και κάλυψη αναγκών των 350 ωφελουμένων από τα 2 Προγράμματα «Βοήθεια στο σπίτι» που λειτουργεί το Ίδρυμα, απαιτούν όχι μόνον αποθέματα αγάπης, φροντίδας και στοργής του προσωπικού του Ιδρύματος, (το οποίο με περισσή φιλοτιμία, σεβασμό, διάκριση και αγάπη διακονεί τα ωφελούμενα πρόσωπα) – οι ολοένα αυξανόμενες αυτές ανάγκες απαιτούν και μεγάλες ποσότητες (τόνους) τροφίμων ως και όλων των λοιπών ειδών.

Δόξα τω Θεώ που υπάρχουν πρόσωπα και Ιδρύματα που από τα αποθέματα τόνων της δικής τους αγάπης, γεμίζουν και οι αποθήκες του Ιδρύματος: «σίτο, οίνο, και έλαιο», αντιπροσφέροντας την δική τους αγάπη εις τα εκατοντάδες εκείνα πρόσωπα που έχουν ενταχθεί στις προνοιακές και φιλανθρωπικές δομές του Αννουσάκειου και, καθημερινά, γίνονται αποδέκτες της αγάπης αυτής, ανακουφίζονται οι ανάγκες τους και στηρίζεται η ζωή τους.

Ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου, Γέροντας π. Εφραίμ, αποτελεί πρόσωπο ξεχωριστό και ιδιαίτερο εις την συμβολή αυτή.

Ευχόμεθα εις εκείνον και την Αδελφότητα του όπως βιώνουν αενάως την χαρά του Αναστημένου Κυρίου μας εις τον Μοναστικό τους δόλιχο», κατέληξε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιος.

Visits: 0


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο