Η Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος πενθεί για την κοίμηση του Ιεροκήρυκός της Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμανδρίτου π. Σεραφείμ Ζαφείρη


Αλλαγή Ημερομηνίας και ώρας της Εξόδιου Ακολουθίας του π. Σεραφείμ Ζαφείρη, μετά από νέα Ανακοίνωση, της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος.

Η Ανακοίνωση αναφέρει:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Κατόπιν συνεχούς συνεννοήσεως και επικοινωνίας του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Συμεών με τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη π. Αστέριο Χατζηνικολάου, Προϊστάμενο της Ιεραποστολικής Αδελφότητος «Ο ΣΩΤΗΡ», της οποίας αδελφός ήταν ο Μακαριστός Ιεροκήρυκας της Μητροπόλεως μας, Αρχιμανδρίτης π. Σεραφείμ Ζαφείρης, η Εξόδιος Ακολουθία του Μακαριστού π. Σεραφείμ θα ψαλεί την Τρίτη 20 Ιουλίου 2021, στις 16:00 μμ, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Λαμίας. 

Το Σκήνωμα του Μακαριστού π. Σεραφείμ θα το υποδεχθεί στα προπύλαια του Μητροπολιτικού μας Ναού ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας την Τρίτη στις 12:00 μμ, ώστε να τεθεί σε Λαϊκό Προσκύνημα μέχρι τις 16:00 μμ, όπου και θα Ψαλεί η Εξόδιος.

Μετά την Εξόδιο Ακολουθία το Σκήνωμα του Μακαριστού πατρός, κατά την Τάξη της Αδελφότητος, θα μεταφερθεί στην Αθήνα, όπου την Τετάρτη 21 Ιουλίου 2021, στις 10:00 πμ, θα πραγματοποιηθεί η Ταφή του στο Κοιμητήριο της Αδελφότητας στου Ζωγράφου υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Συμεών.

Σε περίπτωση τυχόν οποιασδήποτε μεταβολής στο Πρόγραμμα θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση”.

Visits: 0


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο