Η Ιερά Κοινότης του Αγίου Όρους στο Μετόχι της Μονής Ξενοφώντος στην Αθήνα


Στο πλαίσιο της Προσκυνηματικής Εξόδου της Ιεράς Εικόνος Άξιον Εστί στην Μητρόπολη Αθηνών, η Ιερά Κοινότητα του Αγίου Όρους, κατόπιν σχετικής Προσκλήσεως, επισκέφθηκε την Πέμπτη 11 Μαΐου 2023 το Μετόχι της Ιεράς Μονής Ξενοφώντος στην Αθήνα.

Την Ιερά Κοινότητα υποδέχθηκε και προσεφώνησε ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Ξενοφώντος Πανοσιολογιώτγατγος Αρχιμανδρίτης π. Αλέξιος και αντιφώνησε καταλλήλως ο Πρωτεπιστάτης Γ. π. Χριστοφόρος Ιβηρίτης.

Η παρουσία της Ιεράς Κοινότητος στο Ξενοφωντινό Μετόχι, με την ευλογία του οικείου Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ και την παρουσία του Πολιτικού Διοικητού του Αγίου Όρους κ. Αθανάσιου Μαρτίνου, του Αναπληρωτού Πολιτικού Διοικητού κ. Αρ. Κασμίρογλου, του Αντιπροέδρου της Κυβερνήσεως κ. Παναγιώτου Πικραμένου, του Υπουργού κ. Ελευθ. Οικονόμου, της Δημάρχου Νέας Ιωνίας κας Δέσποινας Θωμαΐδου αποτέλεσε μία ιδιαίτερη Ευλογία της Υπεραγίας Θεοτόκου για την Πόλη των Αθηνών και ιδιαιτέρως για την Προσφυγικής προελεύσεως Περιοχή της Νέας Ιωνίας.

Visits: 1


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο