Η Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης ευχαριστεί το Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων


Την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2021 ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Κρήτης διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία την τρίτη ποδηλατοδρομία αλληλεγγύης, που ξεκίνησε το πρωί από το Παγκρήτιο Στάδιο Ηρακλείου και κατέληξε το απόγευμα στην πλατεία Αγίου Μηνά στο Ηράκλειο, έχοντας διανύσει μία απόσταση 85 χιλιομέτρων.

Ο Σύλλογος είχε την πρωτοβουλία της συλλογής τροφίμων και αγαθών για την στήριξη του έργου της «Διακονίας Αγάπης» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης, σκοπός της οποίας είναι η ανακούφιση συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη.

Η Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης ευχαριστεί το Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Κρήτης για την πρωτοβουλία της εκδήλωσης και τη διοργάνωση της συλλογής μεγάλης ποσότητας τροφίμων και αγαθών.

Επίσης ιδιατέρως ευχαριστεί για την ανταπόκριση τους στη Συλλογή τροφίμων:

α) την Ιερά Μονή Παληανής καί την Ηγούμενη αυτής Μοναχή Θεολογία,

β) τις Ενορίες Γαζίου, Καβροχωρίου, Κεραμουτσίου, Κορφών, Κρουσώνος, Σάρχου, Πενταμοδίου, Αγ. Μύρωνος, Σταυρακίων, Αυγενικής Μαλεβιζίου, Βενεράτου, Κυπαρίσσου, Προφήτου Ηλιού και Μαλάδων Τεμένους,

γ) τις Τοπικές Κοινότητες Κορφών Μαλεβιζίου, Κρουσώνα Μαλεβιζίου, Σάρχου Μαλεβιζίου, Πετροκεφάλου Μαλεβιζίου, Κυπαρίσσου Τεμένους και Προφήτου Ηλιού Τεμένους και τους Προέδρους τους

καί δ) τους Πολιτιστικούς Συλλόγους Γαζίου Μαλεβιζίου, Καβροχωρίου Μαλεβιζίου, Κεραμουτσίου Μαλεβιζίου και Σταυρακίων Μαλεβιζίου και τους Προέδρους τους για την προσφορά κεράσματος και ευχόμαστε ο Θεός να ευλογεί τη ζωή και τις δραστηριότητές τους.

Visits: 2


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο