Η ηχογράφηση κλήσεων διαθέσιμη σε πολλά global Xiaomi smartphones


Η Google εργαζόταν εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα σε υποστήριξη της ηχογράφησης κλήσεων στο Phone app. Όπως, άλλωστε ήταν και αναμενόμενο, οι χρήστες των Google Pixel έλαβαν πρώτοι το εν λόγω χαρακτηριστικό και ακολούθησαν χρήστες Nokia συσκευών που είναι μέλος του προγράμματος Android One. Φαίνεται ότι η Google επεκτείνει το χαρακτηριστικό σε περισσότερους χρήστες, καθώς αρχίζει την εμφάνισή του σε χρήστες Xiaomi συσκευών.

Ας υπενθυμίσουμε όμως σε αυτό το σημείο, ποια είναι η στάση της Xiaomi όσον αφορά την εγγραφή κλήσεων. Το MIUI διαθέτει τη δική του έκδοση του dialer app το οποίο υποστηρίζει την εγγραφή κλήσεων. Ωστόσο, στα πρόσφατα Xiaomi smartphones που πωλούνται εκτός Κίνας, Ινδίας και Ινδονησίας, η εταιρεία προεγκαθιστά το Google Phone και το Google Messages app. Ως εκ τούτου, αν η Google δεν αποφασίσει να δώσει το OK, αυτές οι εκδόσεις δεν θα έχουν πρόσβαση στο call recording feature. Φαίνεται όμως, ότι όλη η αναμονή αυτή φθάνει στο τέλος της.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Punikaweb, το native call recording feature στο Google phone app είναι ήδη προσβάσιμο στις global εκδόσεις των Xiaomi Redmi Note 8 Pro, Redmi Note 9S και του Redmi Note 9 Pro.  Πολλοί χρήστες, έσπευσαν στο Mi Forum να το επιβεβαιώσουν, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις η επιλογή χάθηκε μετά από επανεκκίνηση, κάτι που ακούγεται σαν να βρίσκεται σε φάση δοκιμών. Η σειρά Mi A, που τρέχει το Android, επίσης έλαβε call recordding support στο Google Phone app τους τελευταίους μήνες. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να εξαναγκάσεις την εμφάνιση της επιλογής.

Visits: 22


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο