Η ΕΡΤ θα συνεχίσει να «κόβει» το Οικουμενικό μας Πατριαρχείο και θα μεταδίδει αυτά που μεταδίδει ενώ οι Πατέρες μας και όλοι οι Ενεργοί που είναι κοντά στην Εκκλησία μας να πληρώνουν την ΕΡΤ; – Δεν ζήτησε πολλά η Εκκλησία και ούτε τους πρέπει αυτή η χούντα των μη μεταδόσεων


Ένα ερώτημα που ταλανίζει σταθερά μεγάλο μέρος Τηλεθεατών, είναι το εάν η ΕΡΤ θα συνεχίσει να «κόβει» το Οικουμενικό Πατριαρχείο με τον «Ανορθόδοξο» τρόπο που έπραξε. 

Τον Ιανουάριο 2020 φέτος είχαμε αναφερθεί στην ΕΡΤ που «έκοψε» τις Ζωντανές Μεταδόσεις από το Οικουμενικό Πατριαρχείο, από την Κωνσταντινούπολη.

Από την Μητέρα Εκκλησία.

Έτσι, στο πλαίσιο αυτής της τακτικής, δεν μετέδωσε τη Θεία Λειτουργία των Χριστουγέννων και των Θεοφανείων. 

Αποτελεί πεποίθησή μου ότι όλη αυτή η αρνητική στάση υπαγορεύεται από την Αντιπατριαρχική διάθεση κάποιων παραγόντων της ΕΡΤ και όχι μόνο. 
Αναμένουμε την Εκδήλωση κάποιας ευαισθητοποίησης από τη μεριά των ιθυνόντων, απόδειξη της οποίας θα αποτελέσει η Μετάδοση της Θείας Λειτουργίας την Κυριακή της Ορθοδοξίας από το Οικουμενικό Πατριαρχείο, το οποίο, όπως είναι και Ιστορικά παραδεδομένο, πρωταγωνίστησε στην κατίσχυση της Ορθοδοξίας έναντι της Αιρετικής πλάνης με την Αναστήλωση των Ιερών Εικόνων τον Μάρτιο του 843 μ.Χ. 

Άλλωστε, όπως και οι Διοικούντες την ΕΡΤ γνωρίζουν, μεγάλο ποσοστό Τηλεθεατών της Ελληνικής Επικράτειας και Ομογενών από πολλές Χώρες επιθυμεί την Τηλεοπτική Μετάδοση διαφόρων Ιερών Ακολουθιών από το Οικουμενικό Πατριαρχείο, όπως είναι αυτές της Μεγάλης Εβδομάδας, του Πάσχα, του Δεκαπενταυγούστου και άλλων σημαντικών γεγονότων της Ορθοδοξίας μας.

Views: 1


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο