Η εορτή των ονομαστηρίων του Οικουμενικού μας Πατριάρχου στην Αυστραλία

Η εορτή των ονομαστηρίων του Οικουμενικού μας Πατριάρχου στην Αυστραλία

Ανακοινώνεται στο ευσεβές πλήρωμα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας ότι, επί τη Μνήμη του Αγίου Ενδόξου Αποστόλου Βαρθολομαίου, ημέρα κατά την οποία άγει τα σεπτά ονομαστήριά του ο Οικουμενικός μας Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος (11 Ιουνίου), ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπός Αυστραλίας και οι Θεοφιλέστατοι Επίσκοποι της Αυστραλίας θα τελέσουν την Θεία Ευχαριστία ως εξής:

– Ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ. κ. Μακάριος θα λειτουργήσει στον Ιερό Καθεδρικό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στο Σύδνεϋ.

Συμπροσευχόμενοι στο Ιερό Βήμα θα είναι ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σεβαστείας κ.κ. Σεραφείμ και ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μελόης κ.κ. Αιμιλιανός, Πρωτοσυγκελλεύων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας.

– Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Δέρβης κ.κ. Ιεζεκιήλ, Αρχιεπισκοπικός Επίτροπος Μελβούρνης, θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό “Άξιον Εστί” Northcote, μαζί με τον Αρχιεπισκοπικό Επίτροπο Northcote Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη κ. Ευμένιο Βασιλόπουλο.

– Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μιλητουπόλεως κ.κ. Ιάκωβος, Αρχιεπισκοπικός Επίτροπος Βρισβάνης, θα Ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίας Άννας Gold Coast.

– Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κυανέων κ.κ. Ελπίδιος, Αρχιεπισκοπικός Επίτροπος Πέρθης, θα Ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Πέρθης.

– Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Σινώπης κ.κ. Σιλουανός, Αρχιεπισκοπικός Επίτροπος Αδελαΐδος, θα Ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος Glenelg.

Συμπροσευχόμενος στο Ιερό Βήμα θα είναι και ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Χριστιανουπόλεως κ.κ. Παύλος.

Λόγω των μέτρων για τον περιορισμό της πανδημίας, οι πιστοί παρακαλούνται να σεβαστούν τον αριθμό μετεχόντων στη Θεία Λατρεία ανά Πολιτεία.

Η Θεία Λειτουργία στην οποία θα προεξάρχει ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος κ.κ. Μακάριος θα μεταδοθεί ζωντανά.

Επισκέψεις: 0

FacebooktwitterlinkedininstagramflickrfoursquaremailFacebooktwitterlinkedininstagramflickrfoursquaremailby feather
FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο