Η Αγιορειτικη Εστία άνοιξε και σας περιμένει!!! Με εκπλήξεις και πολλά δώρα!!!


Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι,


Μετά την ανακοίνωση της Πολιτείας για την σταδιακή αποκλιμάκωση των περιοριστικών μέτρων, θέλουν να σας ενημερώσουν ότι, το βιβλιοπωλείο της Αγιορειτικής Εστίας λειτουργεί κανονικά από την Δευτέρα 4 Μαΐου 2020.

Είναι ευνόητο ότι έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα τόσο για τους εργαζομένους μας, όσο και για τους επισκέπτες και σας περιμένουμε από την Δευτέρα στις 10:00 για να κάνετε τις αγορές σας.
Θέλοντας δε, να σας ανταμείψουμε για την υπομονή και θετική στάση που επιδείξατε (και επιδείξαμε όλοι μας) κατά την περίοδο της περιπέτειας μας, με χαρά σας ενημερώνουμε ότι ένα όμορφο δώρο θα σας περιμένει με κάθε αγορά σας*, καθ’ όλη τη διάρκεια της ερχόμενης εβδομάδας (από Δευτέρα 4 έως το Σάββατο 9 Μαΐου 2020)!!!!

Σας υπενθυμίζουμε, ότι στο βιβλιοπωλείο μας θα βρείτε όλες τις εκδόσεις της Αγιορειτικής Εστίας, εκδόσεις των Ιερών Μονών του Αγίου Όρους, βιβλία επιστημονικού και θεολογικού περιεχομένου, φωτογραφικά λευκώματα, παιδικά βιβλία, ξενόγλωσσες εκδόσεις και πολλά ακόμη. Επίσης στο τμήμα των προϊόντων, θα βρείτε μεγάλη ποικιλία παραδοσιακών αγνών αγιορείτικων προϊόντων, όπως μέλια, κρασιά, βότανα, παρθένα ελαιόλαδα και ελιές καθώς και θεραπευτικές ή ανακουφιστικές κρέμες και αλοιφές, προϊόντα κοσμετολογίας από τις πατροπαράδοτες συνταγές των αγιορειτών πατέρων. Επιπλέον διαθέτουμε μεγάλη συλλογή λατρευτικών αντικειμένων όπως αγιογραφίες, καντήλες, σφραγίδες, κεραμικά, κομποσκοίνια, σταυρούς κ.α. cd, dvd !!!

Σας περιμένουμε λοιπόν!!!! Καλή αντάμωση!!!

Το νέο μας ωράριο, διαμορφώνεται ως εξής:
Δευτέρα & Τετάρτη: 10:00 – 16:00
Τρίτη, Πέμπτη & Παρασκευή: 10:00 – 20:00
Σάββατο: 10:00 – 14:00

*Τα δώρα θα διαφέρουν ανάλογα με το ύψος του συνολικού ποσού αγοράς.

Αγιορείτικη Εστία

Διεύθυνση: Εγνατία 109 Θεσσαλονίκη

Τ.Κ: 54635

τηλ: 2310263308

fax. 2310250648

e-mail. info@agioritikiestia.gr 

Site: https://www.agioritikiestia.gr

Visits: 1


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο