Η Έκθεση Προϊόντων Αγίου Όρους ως κοινωνός της Αγιορείτικης παράδοσης και κληρονομιάς, στηρίζει έμπρακτα τις Σκήτες και τα Κελλιά καθώς και τους Μοναχούς Πατέρες που εγκαταβιώνουν σε αυτά


Έτσι επικοινωνούμε μαζί σας, θέλοντας να σας ευχαριστήσουμε εκ βάθους καρδίας για την έμπρακτη στήριξη που παρέχετε με μικρές ή μεγάλες δωρεές από το υστέρημα σας ή ακόμα αγοράζοντας Μοναστηριακά Προϊόντα συμμετέχοντας έτσι στην πραγματικά μεγάλη προσπάθεια που έχουμε ξεκινήσει, σχετικά με τις συντηρήσεις Κελλιών αλλά ακόμα και με είδη Μικροϊατρικών Συσκευών, φαρμακευτικών ειδών καθώς και ειδών ένδυσης και υπόδησης για τα Διακονήματα των μοναχών που εγκαταβιώνουν στις Σκήτες και στα Κελλιά.

Όμως παρά το μεγάλο έργο που επιτελούν οι Αγιορείτικες Αυτοδιοικητικές Αρχές με τη συνδρομή της Ελληνικής Πολιτείας, οι ανάγκες εξακολουθούν να είναι μεγάλες σε αναστηλώσεις και Συντηρήσεις Κελλιών αλλά ακόμα και σε είδη Μικροϊατρικών Συσκευών, φαρμακευτικών ειδών καθώς και ειδών ένδυσης και Υπόδησης για τα Διακονήματα των Μοναχών Πατέρων που εγκαταβιώνουν στις σκήτες και στα Κελιά.

Σε μια Εποχή όπου εκτός από την οικονομική κρίση, η πνευματική κρίση ισοπεδώνει κάθε αξία και ιδανικό, τα Μοναστήρια, τα Κελλιά και οι Σκήτες του Αγίου Όρους, αποτελούν πνευματικές κιβωτούς για τη διάσωση της ελληνορθόδοξης παράδοσης και την μετάδοση αξιών και αρετών στους πιστούς που καταφεύγουν σε αυτά. Η Έκθεση Προϊόντων Αγίου Όρους συμπαρίσταται στο έργο των μοναχών και προβάλλει «Χριστό και Ελλάδα», τα ιδανικά του Έθνους μας.

Στο πλαίσιο αυτό, οποιαδήποτε συνεισφορά σας στο δύσκολο έργο της Έκθεσης Προϊόντων Αγίου Όρους έχει σημαντικό αντίκτυπο στην ενίσχυση του έργου των Αγιορειτών Μοναχών Πατέρων.

Σας ευχαριστούμε θερμά για την αγάπη σας και την στήριξη σας! Ο Θεός να ευλογεί εσάς και τους οικείους σας!

Ευχαριστήριες Επιστολές

Σας παραθέτουμε μερικές από τις ευχαριστήριες επιστολές των Ιερών Μονών του Αγίου Όρους που απεστάλησαν προς την Έκθεση Προϊόντων Αγίου Όρους.

Δωρεές

Συμβάλετε και εσείς στο έργο της Έκθεσης Προϊόντων Αγίου Όρους και γίνεται Αρωγοί στην διατήρηση της μεγάλης κληρονομιάς της ορθοδοξίας μας, το Άγιον Όρος.

Κάθε ευεργέτης που πραγματοποιεί δωρεά άνω των 100€ θα λαμβάνει από την Έκθεση Προϊόντων Αγίου Όρους ένα πακέτο δώρου αξίας 50€ το οποίο περιλαμβάνει μία εικόνα της Παναγίας Γλυκοφιλούσας σε διάσταση 20×27 εκατοστών αξίας 35€, ένα κομποσκοίνι λαιμού 100 κόμπων αξίας 12€ και ένα αγιορείτικο μύρο αξίας 3€.

dorees-paketo-doron

Πως μπορώ να γίνω ευεργέτης και να κάνω μία δωρεά;

Δωρεά μέσω Paypal

Δωρεά μέσω Τραπεζικής Κατάθεσης

ΤΡΑΠΕΖΑ: ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: Έκθεση Προϊόντων Αγίου Όρους
IBAN: GR0201722510005251095350217
ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 5251095350217
BIC: PIRBGRAA
ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ: Υπέρ Αναστηλώσεων Ιερών Σκητών και Κελλιών

Σε περίπτωση που επιλέξετε την μέθοδο της τραπεζικής κατάθεσης, αν επιθυμείτε να λάβετε το παραπάνω πακέτο δώρου, θα πρέπει επιπλέον να σημειώσετε στην αιτιολογία το κινητό σας τηλέφωνο ή το e-mail σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Δωρεά μέσω Αποστολής SMS

Δωρεά 1,66€. Στείλτε με SMS τη λέξη ΑΟ στο 54534.

Χρέωση 1,66€/μήνυμα. HUBSMS. Τηλ. βοήθειας/παραπόνων 2310311212
Δωρεά 4,08€. Στείλτε με SMS τη λέξη ΑΟ στο 54345

Χρέωση 4,08€/μήνυμα. HUBSMS. Τηλ. βοήθειας/παραπόνων 2310311212

* Κάθε ευεργέτης δωρητής θα λαμβάνει γνώση και ενημέρωση με απαντητικό email σχετικά με το ποιο κελί ή σκήτη έχει ευεργετηθεί από την Δωρεά του.

Visits: 52


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο