Επιχείρηση Καλλωπισμού Ηλικιωμένων από το ΚΕΣΟ


Στο Γηροκομείο της Ιεράς Αρχιεπισκοπή Αθηνών του Αγίου Θεράποντα Ζωγράφου στα Άνω Ιλίσια, βρέθηκε το πρωί η Ομάδα «Επιχείρηση Καλλωπισμού Ηλικιωμένων» του ΚΕ.Σ.Ο. – Εκκλησιαστικό Ίδρυμα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών με σκοπό την περιποίηση και τον καλλωπισμό των 22 Φιλοξενούμενων Ανδρών και Γυναικών.

Σπουδάστριες και Σπουδαστές του Εργαστηριού Δεξιοτήτων Κομμωτικής του ΚΕ.Σ.Ο υπό τον Εκπαιδευτή κ. Γιώργο Νικολαΐδη & της Αισθητικής-Ονυχοπλαστικής υπό την επιτήρηση της Καθηγήτριας τους κας Τζόυς Σαχσανίδου, έβαλαν την τέχνη και τη μαεστρία τους, για την περιποίηση των Γιαγιάδων και των Παππούδων. Τα Εργαστήρια Δεξιοτήτων του ΚΕ.Σ.Ο – Εκκλησιαστικό Ίδρυμα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών για δεύτερη χρονιά φέτος λειτουργούν στα πλαίσια των Συνοδευτικών Μέτρων του Ευρωπαϊκού Προγράμματος ΤΕΒΑ/FEAD.

Στην ομάδα Καλλωπισμού συμμετείχαν και Σπουδάστριες του Δ΄ εξαμήνου του ΙΕΚ Δ.ΥΠ.Α Ηρακλείου Αττικής – Τμήμα Ποδολογίας, που συντόνιζε η Καθηγήτρια Κατερίνα Αράπογλου.

Στην επίσκεψη Ανθρωπιάς παραβρέθηκαν εκ του Δ.Σ του ΚΕ.Σ.Ο- Εκκλησιαστικό ίδρυμα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών η κα. Μαρία Τάταρη, η Διευθύντρια Μαίρη Πίνη, η Κοινωνική Λειτουργός Ειρήνη Χαιρέτη, η Ψυχολόγος Κωνσταντίνα Δήμα και ο Συντονιστής των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων Κωνσταντίνος Σαλεβουράκης.

«Ως ΚΕ.Σ.Ο – Εκκλησιαστικό Ίδρυμα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών από τα περισσεύματα του Κοινωνικού Παντοπωλείου μεταφέρανε για τους Ηλικιωμένους Πάνες Ακράτειας. Ενώ από τις Δημιουργίες του Τμήματος Κοπτικής – Ραπτικής μεταφέρανε λινές Μάσκες Προστασίας Πολλαπλών Χρήσεων. Η επίσκεψη, δημιούργησε ανάταση και ευεξία σε ωφελούμενους/νες, που θυμήθηκαν ιστορίες από τη ζωή τους, έδωσαν συμβουλές και πολλές–πολλές Ευχές. Όλες και όλοι φύγαμε πλουσιότεροι σε αισθήματα για την προσφορά αγάπης αλλά και με την υπόσχεση, ότι την προσεχή Εκπαιδευτική χρονιά θα είναι και πάλι κοντά τους», αναφέρει η Διευθύντρια κ. Μαίρη Πίνη.

Views: 3


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο