Εξηγήσεις θα δίνει το TikTok από εδώ και πέρα, όταν διαγράφει βίντεο χρηστών


Το TikTok διέγραφε βίντεο χρηστών χωρίς να τους ενημερώνει ακριβώς για ποιο λόγο τα διέγραψε, το μόνο που τους έλεγε ήταν ότι παραβιάζουν τα guidelines της κοινότητας. Αυτό όμως αλλάζει και πλέον η πλατφόρμα θα αναφέρει στον χρήστη ελάχιστα στοιχεία για το τι οδήγησε στη διαγραφή του βίντεο.

Όχι, δεν θα δίνει ακριβώς τον λόγο, αλλά θα ενημερώνει για την ημερομηνία και ώρα που δημοσίευσε το βίντεο και τον κανόνα που παραβιάζει το περιεχόμενο του. Προφανώς πρόκειται για μία αόριστη πληροφορία, αλλά σίγουρα είναι καλύτερο από το να παίρνει μια ειδοποίηση ότι το τάδε βίντεο διαγράφηκε. Τουλάχιστον τώρα θα ξέρει τι μπορεί να πήγε στραβά με αυτό και ίσως πριν το κάνει reupload διορθώσει ότι θεωρεί πως ενόχλησε το TikTok.

Βέβαια, όπως και πριν, ο χρήστης μπορεί να κάνει ένσταση και να ζητήσει την επαναφορά του βίντεο, αλλά τρέχα γύρευε. Αν ήταν τόσο απλά τα πράγματα δεν θα επέλεγαν σχεδόν όλοι να κάνουν reupload, αντί για ένσταση. Άσε το TikTok να λέει ότι στις δοκιμές που έκανε τόσους μήνες διαπίστωσε ότι μειώθηκαν οι ενστάσεις κατά 14%.

Visits: 0


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο