Ενημερωθείτε για την Εφημερίδα <<Ορθόδοξη Αλήθεια>> της Τετάρτης 17/05/2023 με ένα Βιβλίο: ΟΙ ΨΑΛΜΟΙ ΤΟΥ ΔΑΥΙΔ


Tην Τετάρτη 17/05/2023 με την «Ορθόδοξη Αλήθεια»: ΟΙ ΨΑΛΜΟΙ ΤΟΥ ΔΑΥΙΔ • Ένα ανυπέρβλητο θησαυροφυλάκιο πνευματικού πλούτου σε πολυτελή σκληρόδετη έκδοση • Ένα βιβλίο που δεν πρέπει να λείπει από καμία βιβλιοθήκη!

«Μπαμπέσηδες οι Αλβανοί!»

Aυτή την εβδομάδα η «Ορθόδοξη Αλήθεια» κυκλοφορεί με το βιβλίο: «Οι ψαλμοί του Δαυίδ», ένα ανυπέρβλητο θησαυροφυλάκιο πνευματικού πλούτου σε πολυτελή σκληρόδετη έκδοση.

Η εφημερίδα στο βασικό της θέμα προβάλει την έντονη αντίδραση του Μητροπολίτου Πωγωνιανής και Κονίτσης κ. Ανδρέα εναντίον των Αλβανικών Αρχών, με αφορμή τη σύλληψη του Νεοεκλεγέντος Έλληνα δημάρχου Χειμάρρας Φρέντι Μπελέρη. Χαρακτήρισε τους Αλβανούς ασυνεπείς και μισέλληνες ενώ απευθυνόμενος προς την Ελληνική Κυβέρνηση υπογραμμίζει: «Οφείλετε να αγρυπνείτε! Μην υποχωρείτε με υποσχέσεις» και προσθέτει: «Κανείς δεν πρέπει να λησμονεί ότι απώτερος σκοπός των εκεί ιθυνόντων είναι η εκδίωξη των Βορειοηπειρωτών από τις πατρογονικές τους εστίες». «Νίκησε η Δημοκρατία! Κέρδισε η Χειμάρρα» δήλωσε ο Νεοκλεγής Δήμαρχος μέσα από τις φυλακές.

Ο Ζωγράφος Μάρκος Καμπάνης, με αφορμή τη φιλοτέχνηση της τοιχογραφίας που βρίσκεται στην Ιερά Μονή Βατοπαιδίου, μιλά στην «Ο.Α.» για τον Άθωνα, που έχει αποτελέσει για τον ίδιο πηγή έμπνευσης, για την τοπιογραφία του και για τα πολυάριθμα χαρακτικά έργα του. «Αισθάνομαι το Άγιον Όρος σχεδόν το δεύτερο σπίτι μου» τονίζει.

Στις σελίδες της εφημερίδας θα διαβάσετε επίσης:

* «Λαοθάλασσα» πιστών γονάτισε στη Χάρη της

* Η «Καλή Παναγιά» που έγινε στρατηγείο του οπλαρχηγού Καρατάσου

* Έναρξη εργασιών για τον πρώτο ναό του Οσίου Ιωσήφ του Ησυχαστή

* «Έφυγε» ο χαρισματικός Αγιορείτης Γέροντας της Ιεράς Μονής Κουτλουμουσίου

Αρθρογραφούν ο π. Ιάκωβος Κανάκης, ο π. Χρυσόστομος Χρυσόπουλος, ο π. Θεμιστοκλής Μουρτζανός, ο π. Ευάγγελος Φεγγούλης, ο π. Ανδρέας Καππές και εκτάκτως ο Αρχισυντάκτης του Πρακτορείου Εκκλησιαστικής Λειτουργικής & Πολιτιστικής Ενημέρωσης Lavaron.com.gr Tακτικό Μέλος της Ένωσης Δημοσιογράφων Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου (Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ) Μακεδονίας – Θράκης Πατήρ Θεοφάνης Ιωαννίδης κ.ά.

Η απλή έκδοση της εφημερίδας έχει 1,5 ευρώ, ενώ μαζί με το βιβλίο κοστίζει 3,90 ευρώ.

Θυμίζουμε ότι η «Ορθόδοξη Αλήθεια» εκτός από τα περίπτερα, μπορεί να διατεθεί (στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό) σε συνδρομητές που ενδιαφέρονται, αρκεί να να τηλεφωνήσουν στο 213-0170670 ή να αποστείλουν e-mail στο: info@orthodoxialitheia.gr

Views: 2


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο