ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΕΑΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ “ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΘΕΟΛΟΓΙΑ” ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΩΝ ΔΙΑΛΕΞΕΩΝ (VIDEO LIVE)


To Διορθόδοξο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα “Ορθόδοξη Οικουμενική Θεολογία” που λειτουργεί με τις ευλογίες του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου στο Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδας αρχίζει το Εαρινό Εξάμηνο με μια σειρά από ανοιχτές στο κοινό Διαλέξεις (δείτε σχετικά στο facebook) αρχής γενομένης την Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2021 στις 5μ.μ. από το κανάλι YouTube του Κέντρου CEMES. 

H αρχή θα γίνει με τα Εγκαίνια της συνεργασίας μεταξύ του Διεθνούς Πανεπιστημίου και του Ποντιφικού Πανεπιστημίου Αngelicum και ομιλητή τον Διευθυντή του εκεί Οικουμενικού Ινστιτούτου, καθηγητή π. Υάκινθο Ντεστιβέλ και θέμα:

“Προκλήσεις και προοπτικές του Θεολογικού Διαλόγου Ορθοδόξων – Καθολικών”. 

Θα χαιρετίσουν την Εκδήλωση ο Πρόεδρος του Διεθνούς κ. Αθ. Καΐσης, ο Διευθυντής του Προγράμματος Πέτρος Βασιλειάδης, με μηνύματα από τους συμπροέδρους του επισήμου Θεολογικού Διαλόγου της Ορθόδοξης και Καθολικής Εκκλησίας, καρδινάλιο Κurt Koch και Αρχιεπίσκοπο Τελμησσού κ. Ιώβ (Job Gecha), ενώ την συζήτηση που θα ακολουθήσει θα συντονίζει ο καθηγητής στο Angelicum και αντιπρόεδρος του CEMES Δημήτριος Κεραμιδάς (Dimitrios Keramidas). 

Visits: 0


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο