ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ Α΄ ΒΟΗΘΕΙΩΝ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 02/10/19


Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι και αυτή τη χρονιά, όπως κάθε άλλη φορά τέτοια εποχή, θα ξεκινήσουμε να παραδίδουμε μαθήματα Πρώτων Βοηθειών, τα οποία απευθύνονται σε όλους, αρκεί να μπορείτε να διαθέσετε λίγο από τον χρόνο σας, να έχετε όρεξη, και να μπορέσετε να μάθετε κάτι το τόσο χρήσιμο.. Δώστε λοιπόν λίγο από τον πολύτιμο χρόνο σας, γιατί αυτό το λίγο που εσείς θα διαθέσετε, στην στιγμή της κρίσης, μπορεί να είναι πολύ πολύτιμο για κάποιον άλλο.. μάθετε Πρώτες Βοήθειες, διότι μπορούν να σώσουν ζωές!!
Με ανανεωμένη διάθεση λοιπόν, θα είναι χαρά μας να σας υποδεχτούμε στον νέο μας χώρο, ο οποίος βρίσκεται επί της οδού: Σηστού 7-9 & Παρασκευοπούλου γωνία, στο ημιυπόγειο του 10ου Δημοτικού Σχολείου Νίκαιας, στο Περιβολάκι (δίπλα στους ναυτοπροσκόπους) . Υπάρχει και συγκοινωνία που εξυπηρετεί το σημείο κοντά και η πρόσβαση με τα Μ.Μ.Μ., είναι εύκολη. Τα μαθήματά μας θα ξεκινήσουν την ΤΕΤΑΡΤΗ, 02 Οκτωβρίου 2019 και θα γίνονται κάθε ΔΕΥΤΕΡΑ και ΤΕΤΑΡΤΗ, και ώρες:18.30 με 21.00. Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις, παρακαλούμε πολύ, καλέστε στο: 693.655.8105 και μιλήστε με την κ. Λογοθέτη Λουίζα-Παρασκευή, είτε αποστείλετε ένα e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση: infoedok@gmail.com.
Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να δηλώσετε και από τώρα την συμμετοχή σας, αποστέλλοντας ένα e-mail στην ως άνω αναγραφόμενη ηλεκτρονική διεύθυνση.
Σας ευχαριστούμε πολύ και θα χαρούμε ιδιαιτέρως με την παρουσία σας!

EDOK NEWS

Η Ε.Δ.Ο.Κ. (Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Κρίσεων) είναι μια διασωστική ομάδα αποτελούμενη από εθελοντές όλων των ηλικιών. Είναι αναγνωρισμένη και εντεταγμένη στη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας με Αρ. Μητρώου 14/2009. Στόχος της, είναι η συνδρομή στις Κρατικές Αρχές όταν αυτό απαιτηθεί, προσφέροντας βοήθεια. Κύριος τομέας δραστηριοποίησής της, είναι η παροχή Α’ Βοηθειών. Σε αυτό το πλαίσιο, πραγματοποιεί ημερίδες που απευθύνονται σε πολίτες, σχετικά με τον τρόπο αντιμετώπισης φυσικών ή μη καταστροφών. Παρέχει υγειονομική κάλυψη σε διάφορες εκδηλώσεις και βρίσκεται ενεργά δίπλα στους συμπολίτες μας. Τέλος, εκτός από το βασικό κομμάτι των πρώτων βοηθειών, διαθέτει τμήμα μαθημάτων ορεινής διάσωσης, με χρήση ορειβατικού εξοπλισμού, αστικής διάσωσης, δηλαδή διάσωση από σεισμό, πλημμύρες και αντιμετώπιση τροχαίου ατυχήματος, και ναυαγοσωστικής.
Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση.
infoedok@gmail.com

Visits: 0


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο