«Ελληνική Επανάσταση 1821» – Tο Σάββατο 21/03/2020 με τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ο 3ος Τόμος του Βραβευμένου Έργου της Εκδοτικής Αθηνών (VIDEO)


Ελληνική Επανάσταση 1821.

H νίκη των Ελλήνων και η Απελευθέρωση τους από τον Τουρκικό Ζυγό, στον τρίτο Τόμο της Βραβευμένης σειράς της Εκδοτικής Αθηνών, που κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο 21/03/2020 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με τα Παραπολιτικά.

Αυτό το Σάββατο αποκτήστε τον τρίτο σκληρόδετο Τόμο της νέας σειράς Βιβλίων «Ελληνική Επανάσταση 1821», από την Εκδοτική Αθηνών, «Η νίκη των Ελλήνων». Στον τρίτο Βιβλίο της σειράς ξεδιπλώνονται τα Πολεμικά και Πολιτικά γεγονότα στη διάρκεια των Ετών 1826 – 1830 και έως την Αναγνώριση του Ανεξάρτητου Ελληνικού Κράτους.

Η μεγάλη νίκη του Καραϊσκάκη στην Αράχωβα. Η άφιξη του Τουρκικού Στόλου στη Μυτιλήνη και η σύγκρουση με τη μοίρα του Ελληνικού υπό τον Μιαούλη. Η Γ’ Εθνική Συνέλευση στην Ερμιόνη και στην Τροιζήνα. Το Πολιτικό Σύνταγμα της Ελλάδος. Η Παράδοση της Ακροπόλεως και υποταγή της Στερεάς Ελλάδος στους Τούρκους.

Η ναυμαχία του Ναβαρίνου. Η άφιξη του Καποδίστρια στο Ναύπλιο. Καταστροφή της Τριπολιτσάς από τον Ιμπραήμ. Οι εξελίξεις του Ελληνικού ζητήματος και οι ενέργειες του Καποδίστρια στο Διπλωματικό Πεδίο. Η Συνθήκη της Αλεξάνδρειας. Το Πρωτόκολλο του Λονδίνου του 1828. Η τελευταία μάχη του Αγώνος στην Πέτρα της Βοιωτίας και η μεγάλη νίκη των Ελλήνων.
Τα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» προσφέρουν σε όλους τους Έλληνες το μνημειώδες ‘Εργο της Εκδοτικής Αθηνών «Ελληνική Επανάσταση», που Βραβεύθηκε από την Ακαδημία Αθηνών. Την μοναδική αυτή Έκδοση επιμελήθηκαν και συνέγραψαν κορυφαίοι Έλληνες Ακαδημαϊκοί και Ιστορικοί, όπως οι Κωνσταντίνος Τσάτσος, Αλέξανδρος Δεσποτόπουλος και Βασίλειος Σφυρόερας. Η Ελληνική Επανάσταση είναι μέγα γεγονός της Ελληνικής Ιστορίας. Στη συνείδηση του Έθνους έλαβε θρυλικές διαστάσεις και αποτέλεσε έμπνευση για τις επόμενες γενιές των Ελλήνων, που σε καιρούς δοκιμασίας τούς εμψύχωσε για καρτερία και Αντίσταση.

Η Επανάσταση του 1821 ήταν ένας επικός, απελευθερωτικός Αγώνας, που διήρκεσε 9 σκληρά χρόνια και κατάφερε να επικρατήσει εναντίον ενός αντιπάλου συντριπτικά ισχυρότερου και να καταλήξει, έπειτα από κακουχίες, διωγμούς, σφαγές και τεράστιες θυσίες χιλιάδων Ελληνίδων και Ελλήνων στην Ίδρυση του Ανεξάρτητου Ελληνικού Κράτους. Στους τέσσερις πολυτελείς σκληρόδετους Τόμους της σειράς, μέσα από τα έγκυρα κείμενα πνευματικών ανθρώπων, που πλαισιώνονται από έγχρωμες εικόνες, πίνακες, χάρτες και σχεδιαγράμματα από τα μεγαλύτερα Μουσεία της Ελλάδος, της Γαλλίας, της Μεγάλης Βρετανίας και του Οικουμενικού Πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως, ξεδιπλώνεται όλη η πορεία της Ελληνικής Επαναστάσεως μέχρι την Ίδρυση του Ελληνικού Κράτους.



Ακολουθεί ο Τόμος:
28.3 ΤΟΜΟΣ Δ – Το Νέο Ελληνικό Κράτος

Visits: 0


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο