Ελληνίδα Λοιμωξιολόγος από τις ΗΠΑ: «Θα περιμένω ακόμη και άλλα αποτελέσματα για να κάνω το εμβόλιο» (VIDEO)


Στην εκπομπή «Επικαιρότητα στην Πεμπτουσία» με τη Μαρία Γιαχνάκη μίλησε η Λοιμωξιολόγος κα Ολυμπία Ταχοπούλου, την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2021. Η Λοιμωξιολόγος σε τηλεφωνική συζήτηση απο τις ΗΠΑ, απαντώντας στην ερώτηση αν θα κάνει κάποιο από τα εμβόλια κατά του COVID-19, αποκρίθηκε ότι θα περιμένει ακόμη να δει τα πρώτα αποτελέσματα απο τους εμβολιασμούς, τονίζοντας, όμως, την ανάγκη να προστατευθούν μέσω των μέτρων οι ευπαθείς ομάδες, όπως οι καρκινοπαθείς, οι καρδιοπαθείς, οι διαβητικοί και άλλοι.

Η Λοιμωξιολόγος θεωρεί πιστά τα τέστ του κορονοϊού, μίλησε για τους ασυμπτωματικούς, τα αντισώματα και το πόσο καιρό ζουν στον οργανισμό, το πόσο δυσκολεύουν τα πράγματα οι μεταλλάξεις, αλλά και γιατί κολλούν τον COVID-19, σε κάποιες περιπτώσεις, όσοι ήδη έχουν εμβολιαστεί. Δήλωσε, επίσης, τη θλίψη της διότι στην Ελλάδα δεν υπάρχουν αρκετοί ενταντικολόγοι, μία ειδικότητα που μπορεί κατεξοχήν να διαχειριστεί τους ασθενείς με κορονοϊο στην Εντατική.

Κάποια απο τα εμβόλια έχουν χαρακτηριστικά που δεν έχουν άλλα, όλα δεν έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά, είπε η κα Ταχοπούλου. Το mRNA το οποίο παρεμβαίνει στο ανθρώπινο DNA είναι χαρακτηριστικό του εμβολίου της Οξφόρδης. Η Λοιμωξιολόγος απο τις ΗΠΑ εισηγείται συχνό εξαερισμό για την ανιμετώπιση της διάδοσης του ιού αλλά και αποφυγή Μη απαραιτήτων συναντήσεων ακόμη και με άτομα τα οποία μπορεί να μην έχουν συμπτώματα, διότι ίσως ο ιός απλώς να επωάζει στην περίπτωσή τους.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ: ΑΝΕΡΓΙΑ, ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ, ΧΑΜΗΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ

Τα τραγικά αποτελέσματα του κορονοϊού στη ζωή μας είναι κάτι που επισημάνθηκε και απο μεριάς της κας Ολυμπίας Ταχοπούλου, διότι, όπως είπε, η κοινωνία αλλάζει, γεμίζοντας καταθλιπτικούς, ανέργους και χρόνια ασθενείς, διότι, εξάλλου, η ποιότητα της περίθαλψης έχει υποβαθμιστεί παγκοσμίως.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

Visits: 0


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο