Εκτός λειτουργίας Δημόσιες Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες λόγω προγραμματισμένης Αναβάθμισης


Εκτός λειτουργίας τέθηκαν Δημόσιες Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες λόγω προγραμματισμένης Αναβάθμισης, σύμφωνα με Ανακοίνωση του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης:

Λόγω προγραμματισμένων Εργασιών Αναβάθμισης των Υποδομών της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, για μικρό χρονικό διάστημα δεν θα είναι διαθέσιμες οι Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες που παρέχει η ΓΓΠΣΔΔ μέσω των Υποδομών της, και πιο συγκεκριμένα:

– Υπηρεσίες αυθεντικοποίησης χρηστών μέσω κωδικών Taxisnet (όπως υπηρεσίες gov.gr, ΗΔΙΚΑ, e-ΕΦΚΑ κ.ά.),

– Υπηρεσίες της ΓΓΠΣΔΔ, όπως Πόθεν Έσχες, Ενιαία Αρχή Πληρωμής, e-Παράβολο, και web services από το Κέντρο Διαλειτουργικότητας της ΓΓΠΣΔΔ σε Φορείς της Δημόσιας Διοίκησης.

– Υπηρεσίες Φορολογικής Διοίκησης ΑΑΔΕ και Υπουργείου Οικονομικών, όπως Taxisnet, ICISnet, TAXIS, Elenxis, MIS, ΨΥΔΗΠΕΕΚ, Πόθεν Έσχες κ.ά.

Θα καταβληθεί η μέγιστη προσπάθεια ώστε οι εργασίες να ολοκληρωθούν νωρίτερα από την προγραμματισμένη ώρα, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών και των επιχειρήσεων που έχουν αγκαλιάσει τις Ψηφιακές Υπηρεσίες.

Στόχος είναι να ολοκληρωθεί επιτυχώς η μετάβαση σε νέες υποδομές που θα προσφέρουν ένα σύγχρονο, αξιόπιστο και αποδοτικότερο περιβάλλον λειτουργίας των παρεχόμενων Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών.

Για το διάστημα αυτό θα λειτουργεί κανονικά μόνο η πλατφόρμα για τους εμβολιασμούς emvolio.gov.gr η οποία θα υποστηριχθεί από standby υποδομή για την εξυπηρέτηση των πολιτών.

Views: 0


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο