Εκοιμήθη ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αντώνιος Πακαλίδης – Προιστάμενος του Ιερού Ναού Αγίου Σπυρίδωνος Τριανδρίας / Θεσσαλονίκης ηττημένος από την δύσκολη μάχη που έδωσε με τον Κορωνοϊό


Την θλίψη στην Ιερατική οικογένεια της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης σκόρπισε η είδηση της κοιμήσεως του Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμανδρίτου π. Αντωνίου Πακαλίδη – Προϊστάμενου του Ιερού Ναού Αγίου Σπυρίδωνος Τριανδρίας / Θεσσαλονίκης.

Ο 57χρονος Κληρικός Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αντώνιος, διακονούσε ως Προϊστάμενος του Ιερού Ναού, ιδιαίτερα δραστήριος και αγαπητός σε όλους, Απόφοιτος του Παπαφείου Ιδρύματος και Κτήτορας του Ιερού Ναού Αγίου Χριστοφόρου στο Άλωρο Αλμωπίας.

Στις τελευταίες, μάλιστα, εκλογές της Ιεραρχίας του Οκτωβρίου, συμπεριλήφθηκε στο Τριπρόσωπο για την Ιερά Μητρόπολη Λαγκαδά.

Τις τελευταίες ημέρες έδινε τη μάχη ενάντια στον Κορωνοϊό, από τον οποίο και νικήθηκε, για να βυθίσει στο πένθος το Ποίμνιο της Ενορίας του και τους Αδελφούς της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης.

Η Εξόδιος Ακολουθία θα ψαλλεί την Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2022, στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος και η Ταφή του στην Γενέτειρά του, το Άλωρο Αλμωπίας.

Αιωνία η μνήμη του.

Η Συντακτική Ομάδα του Πρακτορείου Εκκλησιαστικής Λειτουργικής & Πολιτιστικής Ενημέρωσης Lavaron.com.gr Εύχεται τα θερμά Συλλειπητήρια προς στην Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης.

Visits: 290


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο