Εκδήλωση από το Υπουργείο Παιδείας για τον εμβολιασμό στη Μαθητική Κοινότητα (VIDEO)

Εκδήλωση από το Υπουργείο Παιδείας για τον εμβολιασμό στη Μαθητική Κοινότητα (VIDEO)

Σε Ενημερωτική διαδικτυακή Εκδήλωση προσκάλεσε του Υπουργείο Παιδείας μαθητές και γονείς, με στόχο την ενημέρωσή τους για τα οφέλη του εμβολιασμού κατά της νόσου του κορονοϊού στις ηλικίες 12-17 Ετών.

Η ομότιμη καθηγήτρια Παιδιατρικής και πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, Μαρία Θεοδωρίδου και η καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας, Βάνα Παπαευαγγέλου, απάντησαν σε απορίες γονέων σχετικά με τον εμβολιασμό των παιδιών τους, όπως αναφέρεται σε σχετική Ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Τα ερωτήματα μπόρεσαν να υποβάλλουν από τους ενδιαφερόμενους από την Δευτέρα 20/09/2021, έως και Τρίτη 21/09/2021, στις 14:00, στη φόρμα https://forms.gle/7qVHt6NfTASWHxCw5 .

Την Εκδήλωση μπόρεσαν να παρακολουθήσουν Γονείς, Εκπαιδευτικοί, μαθητές και μαθήτριες, αλλά και κάθε ενδιαφερόμενος, από το κανάλι του Υπουργείου Παιδείας στο YouTube στον σύνδεσμο https://youtu.be/KzHniXrJQaQ αλλά και από τον λογαριασμό του Υπουργείου στο Facebook ( https://www.facebook.com/MinEduGR ).

Η εν λόγω Εκδήλωση εντάσσεται «σε ένα ευρύτερο πλαίσιο Κυβερνητικών Δράσεων ευαισθητοποίησης, Επιστημονικής Ενημέρωσης και παρότρυνσης των Γονέων να εμβολιάσουν τα παιδιά τους ηλικίας 12 Ετών και άνω, με στόχο την πληρέστερη θωράκιση της υγείας τους όσο και της διά ζώσης μαθησιακής διαδικασίας», σημειώνει το Yπουργείο Παιδείας.

Επισκέψεις: 0

FacebooktwitterlinkedininstagramflickrfoursquaremailFacebooktwitterlinkedininstagramflickrfoursquaremailby feather
FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο