Εισαγγελέας για τις συνθήκες θανάτου του Μακαριστού Μητροπολίτου Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμά – Τι ερευνούν οι Αρχές

Εισαγγελέας για τις συνθήκες θανάτου του Μακαριστού Μητροπολίτου Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμά - Τι ερευνούν οι Αρχές

Έρευνα για τυχόν ευθύνες όσον αφορά στον θάνατο του Μακαριτού Μητροπολίτου Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμά φαίνεται ότι διερευνούν οι Αρχές.

Ο Μακαριστός Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμάς άφησε την τελευταία του πνοή στο Νοσοκομείο του Ευαγγελισμού, στην Αθήνα ύστερα από πολύημερη νοσηλεία στη ΜΕΘ.

Όπως μεταδίδει το sinidisi, η Εισαγγελία Αγρινίου εξετάζει εάν υπάρχουν ευθύνες για την καθυστερημένη μεταφορά του στο Νοσοκομείο, παρότι είχε εμφανίσει σοβαρά συμπτώματα του Κορωνοϊού.

Έχουν ήδη κληθεί συγκεκριμένα άτομα τα οποία κλήθηκαν να διευκρινίσουν ποιος είχε την Ιατρική ευθύνη για την παραμονή του στο σπίτι του από την ημέρα που Διαγνώστηκε Θετικός, έως τη στιγμή που διακομίστηκε στο Νοσοκομείο, σε άσχημη κατάσταση.

Στόχος της έρευνας είναι να φανεί εάν η παραμονή στο σπίτι ήταν επιλογή συγκεκριμένου προσώπου ή προσώπων, πέραν του ιδίου του Ιεράρχου, και κατά πόσο αυτή στέρησε πολύτιμο χρόνο με αποτέλεσμα τη ραγδαία επιδείνωση της Υγείας του που ήταν εξαιρετικά δύσκολο να αναστραπεί.

Επισκέψεις: 17

FacebooktwitterlinkedininstagramflickrfoursquaremailFacebooktwitterlinkedininstagramflickrfoursquaremailby feather
FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο