Εθελοντική Αιμοδοσία στο Νοσοκομείο Καβάλας: Προσκλητήριο για προσφορά Αγάπης από την Ιερά Μητρόπολη Φιλίππων


Διήμερο κάλεσμα στους πολίτες να προσφέρουν «λίγες σταγόνες αίματος, σαν μία θυσία ζωής και προσφορά αγάπης»  απευθύνει η Ιερά Μητρόπολη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου, που για μία ακόμη φορά, διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία σε συνεργασία με την αρμόδια υπηρεσία του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας τη Δευτέρα 19 και την Τρίτη 20 Ιουνίου 2023.

Το Γραφείο Τύπου της Μητροπόλεως αναφέρει τα εξής :

«Όπως είναι ήδη γνωστό, η τοπική μας Εκκλησία, ανταποκρινόμενη στην ανάγκη αντιμετωπίσεως των ποικίλων κοινωνικών και ανθρωπίνων προβλημάτων της συγχρόνου κοινωνίας και μάλιστα της συμπαραστάσεως και βοηθείας κάθε δοκιμαζομένου και αδυνάτου αδελφού, ωργάνωσε και συν­έστησε την εθελοντική ομάδα αιμοδοσίας «Ο ΑΓΙΟΣ ΙΑΣΩΝ», προκειμένου, ακριβώς, να αντιμετωπίσει την δυσκολία στην προσφορά αίματος προς τους αδελφούς μας που έχουν αυτή την ανάγκη.

Με δεδομένο το πολύ ενθαρρυντικό αποτέλεσμα από τις πρόσφατες αιμοδοτικές πρωτοβουλίες, η τοπική μας Εκκλησία επαναλαμβάνει αυτό το ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ, ώστε όλοι μαζὺ ενωμένοι να αναλάβωμε αυτήν την σταυροφορία αγάπης και προσφοράς για να παρακινήσουμε νέους αιμοδότες και με σκοπό την κάλυψη των πολ­λ­απλών αναγκών στον τομέα αυτό. Σε αυτή την αγαθή και ειρηνική πορεία της δωρεάς του αίματός μας προς τους συνανθρώπους μας δεν πρέπει να λείψει κανείς.

Σας προσκαλούμε, λοιπόν, όλους εκ νέου σε μία σταυροφορία ζωής για την ζωὴ των αδελφών μας, την Δευτέρα και την Τρίτη, 19 και 20 Iουνίου 2023, στην υπηρεσία αιμοδοσίας του Νοσοκομείου της Καβάλας, όπου δύνασθε να καταθέσετε, όσοι δεν έχετε πρόβλημα υγείας και μόνο με την σύσταση των ιατρών, λίγες σταγόνες αίματος στην τράπεζα της Ιεράς Μητρο­πόλεώς μας, σαν μία θυσία ζωής και προσφορά αγάπης.

Δίνουμε αίμα, σώζουμε ανθρώπινες ζωές και αποδεικνύουμε στην πράξη την κοινωνική μας ευαισθησία, την αλληλεγγύη και την εθελοντική μας δράση για την ανακούφιση των αναγκών των συνανθρώπων μας».

Επισκέψεις: 0


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο