Εθελοντική Αιμοδοσία διοργανώνει ο Δήμος Κορδελιού – Ευόσμου την Δευτέρα 10/05/2021


Εθελοντική Αιμοδοσία για την ενίσχυση της
Δημοτικής Τράπεζας Αίματος
“Δίνουμε αίμα – Δίνουμε Ζωή”


Με το σύνθημα “Δίνουμε αίμα – Δίνουμε Ζωή”, το Τμήμα Προστασίας και Προαγωγής Δημόσιας Υγείας της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας και Παιδείας του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου διοργανώνει Εθελοντική Αιμοδοσία, για την ενίσχυση της Δημοτικής Τράπεζας Αίματος.
Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, τη Δευτέρα 10 Μαΐου 2021 από τις 9.00 έως τις 13.00 στο ισόγειο του Δημαρχείου Κορδελιού – Ευόσμου (αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, οδός Παύλου Μελά 24, Εύοσμος).
Έκκληση στους πολίτες να στηρίξουν την Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου προσφέροντας στους συνανθρώπους μας ένα ανεκτίμητο δώρο Ζωής απηύθυνε η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας και ΚΕΠ Φωτεινή Δεβετζή Πεσματζόγλου: “Καλούμε τους συμπολίτες μας να δώσουν το παρών τους στην αιμοδοσία του Δήμου μας, συμβάλλοντας έμπρακτα και με αίσθημα κοινωνικής αλληλεγγύης στις ανάγκες για αίμα, που ειδικά τη δύσκολη αυτή περίοδο της υγειονομικής κρίσης είναι ιδιαίτερα αυξημένες” επισήμανε η κ. Φωτεινή Δεβετζή Πεσματζόγλου και πρόσθεσε: “H αιμοδοσία αποτελεί ένα πολύτιμο δώρο ζωής και μια κορυφαία πράξη αγάπης και προσφοράς προς τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη από αίμα. Ας αφιερώσουμε λοιπόν λίγο από το χρόνο μας. Μερικά λεπτά μπορούν να χαρίσουν ζωή σε κάποιο συνάνθρωπό μας που δίνει τη δική του μάχη”.
Η εθελοντική αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί με την τήρηση όλων των μέτρων προστασίας από τον Covid-19 και με απαραίτητη τη χρήση μάσκας.
Παρακαλούνται οι αιμοδότες να φέρουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα και να γνωρίζουν το ΑΜΚΑ τους.Πληροφορίες:
Τμήμα Προστασίας και Προαγωγής Δημόσιας Υγείας
Σμύρνης 25, Κορδελιό
Τηλ./Φαξ: 2310 764 779
Email: ygeia@kordelio-evosmos.gr

Επισκέψεις: 0


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο