«Είμαστε η φωνή για το Αγέννητο παιδί» – Η Ειρηνική Συγκέντρωση


Το Νομοσχέδιο που ετοιμάζεται να νομιμοποιήσει τον οδυνηρό και τρομακτικό θάνατο ενός εμβρύου έχει ξεσηκώσει παγκόσμιες φωνές που αντιδρούν.

Από τη μακρινή Αδελαΐδα έρχεται το νέο μήνυμα κατά των Αμβλώσεων και Υπέρ του Δικαιώματος του Αγέννητου παιδιού στη ζωή. Η Τοπική Εκκλησία κάλεσε τους πιστούς να αντιδράσουν ειρηνικά απέναντι στο νέο Νομοσχέδιο που επιτρέπει τις Αμβλώσεις ακόμα και μέχρι τη γέννηση…

Η Αρχιεπισκοπική Περιφέρεια Αδελαϊδος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας έδωσε βροντερό παρών και μαζί με χιλιάδες συνανθρώπους μας συμμετείχαν στην Εκδήλωση «Walk for Life» που διοργανώθηκε από ανθρώπους που αγωνίζονται για το Δικαίωμα του Αγέννητου παιδιού στη ζωή. Ανάμεσα στους χιλιάδες πιστούς πολλοί κληρικοί. Άνθρωποι όλων των ηλικιών ένωσαν τις φωνές τους και διαμαρτυρήθηκαν με ειρηνικό τρόπο.

Αξιοσημείωτο είναι ότι πρόκειται σύντομα να εισαχθεί Νομοσχέδιο στη Βουλή για τη νομιμοποίηση των Αμβλώσεων ακόμη και μέχρι τη γέννηση του παιδιού γεγονός που χαρακτηρίζεται από τους υπερασπιστές της ανθρώπινης ζωής ως καθαρή βρεφοκτονία.

Όπως αναφερόταν στην Ανακοίνωση της Αρχιεπισκοπικής Περιφέρειας Αδελαϊδος «οι Χριστιανοί καλούνται με τη συμμετοχή τους να κάνουν το καθήκον τους αποτρέποντας με κάθε τρόπο την ψήφιση του Νομοσχεδίου.

Ακόμα, όπως αναφερόταν χαρακτηριστικά, «Ας είμαστε η φωνή για το αγέννητο παιδί που δεν μπορεί να εκφράσει τη φοβερή του αγωνία καθώς αντιμετωπίζει τον οδυνηρό, τρομακτικό θάνατό του».

Το έμβρυο είναι ακέραιος άνθρωπος από τη στιγμή της σύλληψης- Η εκούσια έκτρωση είναι φόνος είχε τονίσει σε πρόσφατη ανακοίνωσή της η ΔΙΣ της Εκκλησίας της Ελλάδος

Visits: 1


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο