Δωρεάν το Proton VPN χωρίς χρήση Λογαριασμού σε κάθε Συσκευή Android


Το Proton VPN έχει Αναγνωριστεί επανειλημμένα ως ένα από τα πιο ασφαλή και το πιο ιδιωτικό VPN στην αγορά. Για να το κάνει ακόμα καλύτερο, η Εταιρεία Ανακοίνωσε ότι η Εφαρμογή της στο Android τώρα υποστηρίζει συνδέσεις χωρίς στοιχεία Σύνδεσης. Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες στο Android μπορούν να ξεκινήσουν να χρησιμοποιούν το Proton VPN χωρίς να χρειάζεται να δημιουργήσουν ή να συνδεθούν σε Λογαριασμό. Μπορούν τώρα να συνδεθούν Απευθείας στην Υπηρεσία από την αρχική σελίδα της Εφαρμογής μετά τη ρύθμιση του προφίλ VPN.

Εκτός από την Ανακοίνωση της Πρόσβασης στο VPN χωρίς Λογαριασμό, το Proton επέκτεινε επίσης τις Δωρεάν Υπηρεσίες του σε 21 Χώρες που θα έχουν Εκλογές φέτος. Περισσότεροι άνθρωποι από ποτέ πρόκειται να ψηφίσουν, και το Proton διευκολύνει τους κατοίκους αυτών των Χωρών να έχουν ιδιωτική Πρόσβαση στο Διαδίκτυο. Η Εταιρεία ήδη προσφέρει Δωρεάν Διακομιστές σε 16 Χώρες, και η σημερινή επέκταση, που περιλαμβάνει χώρες όπως η Βραζιλία και η Ιορδανία, αυξάνει τον συνολικό αριθμό σε 21.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι αυτή η είδηση έρχεται λίγες μέρες μετά την Ανακοίνωση της Google ότι θα τερματίσει την υπηρεσία One VPN. Αρχικά λανσαρίστηκε το 2020 ως μέρος της συνδρομής One, αλλά η Google Ανακοίνωσε νωρίτερα φέτος ότι η Υπηρεσία VPN θα τερματιστεί μετά τις 20 Ιουνίου 2024. Αυτή η νέα κίνηση μπορεί να είναι μια στρατηγική από το Proton για να προσελκύσει περισσότερους χρήστες, ιδιαίτερα από τη στιγμή που η One VPN διακόπτεται αν και οι χρήστες Pixel εξακολουθούν να έχουν Πρόσβαση στην Υπηρεσία VPN της Google.

Η Δωρεάν Έκδοση του Proton VPN παρέχει Πρόσβαση μόνο σε Περιορισμένο Αριθμό Διακομιστών με λιγότερο από ιδανικές Ταχύτητες. Αν και είναι καλύτερα από το τίποτα, αξίζει πραγματικά να πληρώσεις για αυτό. Η Εταιρεία προσφέρει ένα επί πληρωμή πρόγραμμα με τιμή 4.99 ευρώ το μήνα – Ετήσια Συνδρομή, που περιλαμβάνει όχι μόνο υψηλής ταχύτητας συνδέσεις VPN, αλλά και την Υπηρεσία email με έμφαση στην ιδιωτικότητα, 500GB Αποθήκευσης στο cloud, και άλλες πρόσθετες λειτουργίες.

Views: 1


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο