Δωρεάν σουίτα Γραφείου με πολλές και διαφορετικές Εκδόσεις


Το SSuite Office είναι μια πλήρης και δωρεάν σουίτα γραφείου αντάξια των ομοειδών εμπορικών προγραμμάτων, πλήρως συμβατή με αρχεία από το MS Office και Libre Office.

Στο download link που θα δεις στο τέλος του άρθρου μπορεί να τα χάσεις λίγο με τη πληθώρα εκδόσεων που θα παρατηρήσεις. Υπάρχουν ξεχωριστές εκδόσεις για υπολογιστές με διαφορετικές αναλύσεις οθονών, εκδόσεις με λιγότερα ή περισσότερα χαρακτηριστικά, εκδόσεις για Laptops και Tablets, αλλά και εκδόσεις για συστήματα με περιορισμένους πόρους. Υπάρχουν και άλλες δύο, μία portable και μια Online χωρίς εγκατάσταση σε υπολογιστή.

Μην αγχώνεσαι όμως, στη σελίδα που θα μεταφερθείς θα δείς έναν χαρακτηριστικό πίνακα με τις διαφορές των εκδόσεων για να διαλέξεις αυτή που σου ταιριάζει.

Επίσης, να αναφέρουμε ότι εκτός από τα κλασικά προγράμματα Word και Excel που διαθέτει η σουίτα και ανάλογα την έκδοση που θα επιλέξεις, μπορείτε να βρεις και άλλες εφαρμογές ενσωματωμένες όπως Media player, επεξεργαστή εικόνων, παιχνίδια, ακόμα και Browser.

Δοκιμαστέ το και δεν θα χάσετε!

Download

Visits: 1


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο