Δωρεάν Μηχανή Αναζήτησης Εικόνων


Το Immerse θα δεχτεί από εσάς μία δική σας εικόνα και θα σας αποδώσει αντίστοιχες εικόνες, σκίτσα και γνωμικά. Και φυσικά σας επιτρέπει να κάνετε λήψη των αποτελεσμάτων.

Η αντίστροφη αναζήτηση εικόνων υπάρχει και στο google, αλλά στο Immerse θα δείτε όλες τις πληροφορίες άδειας χρήσης της κάθε εικόνας, καθώς και τον ιδιοκτήτη της.

Η αναζήτηση είναι μία πολύ εύκολη διαδικασία. Μπορείτε να ανεβάσετε μία δική σας εικόνα και να βρείτε αντίστοιχες εικόνες, σκίτσα και γνωμικά.

Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση από μία περιγραφή ή από ένα σκίτσο που θα ζωγραφίσετε επί τόπου ή ακόμα και από ένα από τα έτοιμα γνωμικά που έχει. Ή να “χαζέψετε” τον ιστότοπο από τις έτοιμες φωτογραφίες που σας προσφέρει. Στις δοκιμές μας είδαμε ότι ακούει Ελληνικά, καθώς όταν του ζητήσαμε σχετικές φωτογραφίες με την φράση “αρνάκι άσπρο και παχύ” δεχτήκαμε αντίστοιχες εικόνες.

Ενδιαφέρον έχει και η αντίστροφη αναζήτηση με σχέδιο. Αν είστε καλός (η) στην σκιτσογραφία μπορείτε να σχεδιάσετε κάτι και να κάνετε αναζήτηση. Τα αποτελέσματα που θα λάβετε είναι όλα σε μορφή JPG.

Views: 1


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο