Δωρεάν Βοηθήματα και Λυσάρια για το Δημοτικό, Γυμνάσιο και Λύκειο (σε Αρχείο PDF)


Τι να πρωτο-ειπωθεί γι’ αυτή την κίνηση από το taexeiola.gr . Το εκπληκτικό αυτό site προσφέρει εντελώς δωρεάν, σχολικά βοηθήματα για την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Δηλαδή για όλες τις τάξεις του Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου. 
Μια ολοκληρωμένη συλλογή εκπαιδευτικών βοηθημάτων (λυσάρια) σε ηλεκτρονική μορφή PDF που με κόπο συγκέντρωσε ο δημιουργός του taexeiola, και καλούμαστε απλά να τα διαβάσουμε online ή να τα κατεβάσουμε στον υπολογιστή μας χωρίς κανένα κόστος. 

Βέβαια, όπως μνημονεύεται από το taexeiola.gr, όσον αφορά τις λύσεις των ασκήσεων ο μαθητής θα πρέπει πρώτα να προσπαθεί να λύσει μόνος τους τις ασκήσεις και όπου δυσκολεύεται να συμβουλεύεται τα λυσάρια.

Κάποτε, για να μπορέσεις να βρεις λυσάρια και γενικότερα βοηθήματα για το σχολείο, έπρεπε να βάλεις βαθιά το χέρι στη τσέπη

Εκτός των PDF υπάρχει και βοηθητικό λογισμικό για κάθε τάξη. Παρακάτω, χωρίζουμε τα λυσάρια ανά τάξη για ευκολότερη αναζήτηση των βοηθημάτων που επιθυμείς να κατεβάσεις στον υπολογιστή σου. 

Βοηθήματα-Λυσάρια Δημοτικού

Βοηθήματα-Λυσάρια Γυμνασίου

Βοηθήματα-Λυσάρια Λυκείου

Visits: 28


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο