Διεθνές Διαδικτυακό Συνέδριο με θέμα την πρόσφατη έρευνα στις λειτουργικές σπουδές διοργανώνει το Εργαστήριο Λειτουργικών Μελετών του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας και Χριστιανικού Πολιτισμού του ΑΠΘ (VIDEO)


Διεθνές Διαδικτυακό Συνέδριο με θέμα την πρόσφατη έρευνα στις Λειτουργικές Σπουδές διοργανώνει το Εργαστήριο Λειτουργικών Μελετών του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας και Χριστιανικού Πολιτισμού του ΑΠΘ.

Το Διεθνές Συνέδριο, με τίτλο «Current Research in Liturgical Studies», θα διεξαχθεί μέσω zoom από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2021. Τελεί υπό την αιγίδα του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας και Χριστιανικού Πολιτισμού του ΑΠΘ και διοργανώνεται σε συνεργασία με τη Θεολογική Σχολή του Πανεπιστημίου της Ανατολικής Φινλανδίας.


Περισσότερες πληροφορίες για το Συνέδριο στον ακόλουθο σύνδεσμο:
https://www.auth.gr/news/press/29179…

Για την παρακολούθηση των εργασιών του Διεθνούς Συνεδρίου είναι απαραίτητη η συμπλήρωση της φόρμας εγγραφής στον σύνδεσμο: http://elm.past.auth.gr/?page_id=1174
Μετά την εγγραφή ο/η ενδιαφερόμενος/η θα λάβει στο mail του/της τον σύνδεσμο σύνδεσης στην πλατφόρμα zoom.
Οι εργασίες του Συνεδρίου θα μεταδίδονται και από την ιστοσελίδα του Εργαστηρίου Λειτουργικών Μελετών του ΑΠΘ (http://elm.past.auth.gr/).
Περισσότερες πληροφορίες για το Συνέδριο και το Πρόγραμμα θα βρείτε στον ιστότοπο: http://elm.past.auth.gr/?page_id=1174

Visits: 0


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο