Διαχριστιανική Προσευχή για το Περιβάλλον στην Αργεντινή με πρωτοβουλία του Μητροπολίτου Μπουένος Άϊρες κ.κ. Ιωσήφ (VIDEO)


Την 1η Σεπτεμβρίου 2020, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μπουένος Άϊρες κ.κ. Ιωσήφ Προσκάλεσε τους χριστιανούς Ηγέτες της Πόλεως Κόρδοβας της Αργεντινής για την καθιερωμένη Δια-χριστιανική Προσευχή για την προστασία του περιβάλλοντος στον Τοπικό Ιερό Ναό του Προδρόμου.

Παρόντες ήταν ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Κόρδοβας με τον Θεοφιλέστατο Βοηθό του Επίσκοπο, ο Αιδ. Ιερέας της Αρμένικης Κοινότητος και ο Πάστορας της Κοινότητος των Λουθηρανών της Πόλης.

Επίσης βρισκόταν η Διευθύντρια Λατρειών της Πολιτείας και ο Αντιδήμαρχος, Εκπροσωπώντας την Πολιτική Ηγεσία της δεύτερης Πόλης της Αργεντινής.

Την κεντρική ομιλία κήρυξε ο Σεβασμιώτατος Ρωμαιοκαθολικός Τοπικός Αρχιεπίσκοπος, ενώ ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ.κ. Ιωσήφ διάβασε την Πατριαρχική Εγκύκλιο για την Αρχή του νέου Εκκλησιαστικού Έτους ως κατακλείδα της Τελετής.
Ακολουθώντας τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα και πρωτόκολλα για τέτοιες περιπτώσεις, ήταν επίσης παρόντες ο Εντιμολ. Άρχων Χαρτουλάριος της Α.Χ.Μ.Ε. κ. Κυριάκος Ζωναράς με τη σύζυγό του, ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας της Κόρδοβας, οι απαραίτητοι βοηθοί, και πιστοί της Ενορίας.

Η τελετή μεταδόθηκε ζωντανά με τα ψηφιακά μέσα της Ιεράς Μητροπόλεως.

Visits: 0


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο