Παρακολουθήστε σε Επανάληψη την Διαδικτυακή Θεολογική Σύναξη: Το Μήνυμα της Ορθοδοξίας στον Σύγχρονο Άνθρωπο (VIDEO)


Διαδικτυακή Θεολογική Σύναξη

Κυριακή 21 Μαρτίου 2021, στις 7 μ.μ.

Με την συμμετοχή της Α.Θ.Π.

Του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου

Με αφορμή την εορτή της Κυριακής της Ορθοδοξίας, την Α´ Κυριακή των Νηστειών, το Ινστιτούτο Άγιος Μάξιμος ο Γραικός και η Πεμπτουσία διοργανώνουν Διαδικτυακή Θεολογική Σύναξη την Κυριακή 21 Μαρτίου 2021, στις 7 μ.μ., κατά την οποία ο Πνευματικός Ηγέτης της Οικουμενικής Ορθοδοξίας, ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ. Ιερόθεος, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, ο Γέροντας π. Εφραίμ Ηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Αγίου Όρους, ο Αρχιμανδρίτης π. Ζαχαρίας της Ιεράς Μονής Τιμίου Προδρόμου Έσσεξ Αγγλίας, ο Ομότιμος Καθηγητής ΑΠΘ κ. Γεώργιος Μαντζαρίδης  και ο Καθηγητής ΑΠΘ κ. Συμεών Πασχαλίδης, εμβαθύνουν στο θεολογικό περιεχόμενο της εορτής και εστιάζουν στον θεραπευτικό χαρακτήρα της Ορθοδοξίας για τον σύγχρονο άνθρωπο, μέσα από το σωστικό έργο της Ορθόδοξης Εκκλησίας.

Στην συζήτηση που θα διεξαχθεί συμμετέχουν επίσης Κληρικοί Πατέρες και λαϊκοί Θεολόγοι από διάφορα μέρη του κόσμου.

Συντονίζει ο Καθηγητής κ. Συμεών Πασχαλίδης.

Η Εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω των Ιστοσελίδων της ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑΣ (www.pemptousia.gr) και του Διεθνούς Εκκλησιαστικού Πρακτορείου Ειδήσεων ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ (www.ope.gr), του FACEBOOK μέσω των: Πεμπτουσία, Ορθοδοξία, ΙΜΜΒ και του YOUTUBE μέσω Πεμπτουσία Web TV , και το Πρακτορείο Εκκλησιαστικής Λειτουργικής & Πολιτιστικής Ενημέρωσης http://Lavaron.com.gr

Στην Σύναξη θα παρέχεται ταυτόχρονη Μετάφραση στην Αγγλική και Ρουμανική Γλώσσα τις οποίες μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να παρακολουθήσουν στο Facebook και στο Youtube:

Την Αγγλική Μετάφραση μέσω του Orthodox Christian Network OCN.

Την Ρουμανική Μετάφραση μέσω των BASILICA News Agency,  DOXOLOGIA.RO,  TRINITAS TV and Radio TRINITAS, και Parintele Vasile Ioana.

Youtube: DOXOLOGIA.RO,TRINITAS TV

Visits: 0


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο