Διάβασε τώρα τα διαγραμμένα μηνύματα του WhatsApp με ένα μαγικό app


Δύσκολα θα βρεις κάποιον που δεν ξέρει το WhatsApp. Είναι μία από τις καλύτερες εφαρμογές για ανταλλαγή μηνυμάτων, για βιντεοκλήσεις, και τα λοιπά. Αν το χρησιμοποιείς κάθε μέρα, και μιλάς με πολλούς, μαζεύεις πάρα πολλά μηνύματα. Άρα τι κάνεις; Ειδικά αν είσαι λίγο ψυχαναγκαστικός, ξεκινάς να σβήνεις ότι έχει παλιώσει.

Όλα καλά μέχρι εδώ, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Διαγράφεις τα μηνύματα και συνεχίζεις τη ζωή σου, σαν φυσιολογικός άνθρωπος. Αλλά, έρχεται μία μέρα ο Γιωργάκης και αρχίζει να λέει τα δικά του, σχετικά με ένα θέμα που είχατε συζητήσει. Τι κάνεις; Του δείχνεις τα μηνύματα! Τι γίνεται όμως αν τα έχεις διαγράψει από το WhatsApp; Εγώ είμαι εδώ!

Υπάρχει ένα app που λέγεται Notisave και αποθηκεύει όλα τα μηνύματα και τις ειδοποιήσεις που λαμβάνεις από το WhatsApp και σχεδόν όλες τις εφαρμογές στο κινητό σου. Το app θα το βρεις στο Play Store ή πατώντας αυτό το link.

Μόλις το κάνεις εγκατάσταση θα ζητήσει διάφορες άδειες, τις οποίες πρέπει να δώσεις για να δουλεύει το app. Μετά ρυθμίζεις από ποιες εφαρμογές να αποθηκεύει τα μηνύματα και τις ειδοποιήσεις, και συνεχίζεις να χρησιμοποιείς το κινητό σου.

Όταν θες να δεις τα διαγραμμένα μηνύματα του WhatsApp, ανοίγεις το Notisave και τα τσεκάρεις από εκεί. Το μόνο αρνητικό είναι ότι δεν μπορείς να επαναφέρεις τα μηνύματα που είχες διαγράψει πριν περάσεις αυτό το app, αλλά μικρό το κακό, θα έχεις backup από εδώ και πέρα!

Επισκέψεις: 0


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο