Δημιουργείται Ψηφιακό Aρχείο στον Αποκόρωνα

Δημιουργείται Ψηφιακό Aρχείο στον Αποκόρωνα

Αναγνωρίζοντας την ανάγκη διαφυλάξεως και ανάδειξης της Πολιτιστικής Κληρονομιάς του Τόπου, ο Δήμος Αποκορώνου καλεί όλους τους κατά Τόπους Πολιτιστικούς Συλλόγους, τους Δημότες και όλους τους άλλους ενδιαφερόμενους να συμβάλλουν στη συγκρότηση ενός Ψηφιακού Αρχείου του Αποκόρωνα, στέλνοντας παλιές φωτογραφίες (οικογενειακές, του χωριού, από Πανηγύρια ή άλλες Πολιτιστικές Εκδηλώσεις), Επιστολές, Εφημερίδες ή άλλα τεκμήρια που μπορεί να έχουν στη διάθεσή τους, με σκοπό να υπάρχουν αντίγραφα ασφαλείας των πρωτότυπων και να υπάρχει μια Βάση Δεδομένων για Τοπικές Εκδηλώσεις πάσης φύσης, ιστορικά λευκώματα και κάθε άλλη Νόμιμη χρήση.

Εννοείται τα πρωτότυπα θα παραμένουν στην κατοχή των ιδιοκτητών και ο Δήμος θα δημιουργεί και διατηρεί αντίγραφα, ενώ δεσμεύεται να σεβαστεί στο ακέραιο τα Προσωπικά Δεδομένα των ιδιοκτητών ή των εικονιζόμενων με βάση την Ελληνική και Ευρωπαϊκή Νομοθεσία.

__________________________________

Για περισσότερα σχετικά με τη συγκέντρωση και αξιοποίηση του υλικού αυτού μπορείτε να επικοινωνείτε με τον ειδικό συνεργάτη του Δημάρχου Δρ. Γιώργο Λιμαντζάκη στο email: jorgelimantzakis@yahoo.gr και στο τηλέφωνο: 6974421517.

Επισκέψεις: 0

FacebooktwitterlinkedininstagramflickrfoursquaremailFacebooktwitterlinkedininstagramflickrfoursquaremailby feather
FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο