Δηλώσεις Συμμετοχής στη συνάντηση «Mentoring – εργαλείο για την υποστήριξη νέων Προσφύγων και Μεταναστών»


Η ΑΡΣΙΣ Κοζάνης σας καλεί να δηλώσετε συμμετοχή, στην ενημερωτική-εκπαιδευτική συνάντηση με θέμα το «Mentoring-εργαλείο για την υποστήριξη νέων προσφύγων και μεταναστών», η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021, στην αυλή της ΑΡΣΙΣ Κοζάνης, σύμφωνα με το πρόγραμμα που ακολουθεί.

Στη συνάντηση, η οποία αποτελεί μέρος του προγράμματος καθοδήγησης «Re-Generations» θα συζητήσουμε τις ανάγκες των νέων στις τοπικές κοινωνίες, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν, τα αποθέματα των κοινοτήτων για την υποστήριξη των νέων και τις καλές πρακτικές και τις δυσκολίες από τη μέχρι σήμερα εμπειρία της ΑΡΣΙΣ.

Δηλώσεις συμμετοχής, οι οποίες θα είναι περιορισμένες λόγω των μέτρων για την αποφυγή της διάδοσης του Covid-19, μπορείτε να υποβάλετε, μέχρι τη Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου, εδώ: https://forms.gle/aCTTuHag7hzJg8ca9 (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας).

Ατζέντα:

16.30 – 17.30: Παρουσίαση της στόχευσης και του πλαισίου του προγράμματος Re-Generations και των ποσοτικών και ποιοτικών στοιχείων από την εφαρμογή του στην Ελλάδα. Διαδικασίες και επιτεύγματα.

17.30 – 19.00: Οι ανάγκες και οι προσδοκίες μεντόρων και νέων. Η προετοιμασία, η εκπαίδευση, η σύνδεση και το συμβόλαιο μεταξύ τους, η παρακολούθηση και η υποστήριξη της μεντορικής σχέσης. Βασικές αρχές, μέθοδοι και εργαλεία. Διακοπή, ολοκλήρωση, μετεξέλιξη. Η ατομική και η ομαδική επικοινωνία με μέντορες και νέες/νέους.

19:00 – 19:30: Διάλειμμα/ ελαφρύ γεύμα

19.30 – 20.30: Συζήτηση για πιθανές εφαρμογές μεντορικών σχέσεων στην Κοζάνη

Στη συνάντηση θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας από τον COVID-19 που προβλέπουν οι ελληνικές υγειονομικές αρχές.

Περισσότερες πληροφορίες για τη συνάντηση, μπορείτε να αντλήσετε μέσω του τηλεφώνου 2461049799, του e-mail: infokoz@arsis.gr , ή μέσω των σελίδων www.facebook.com/Arsis.Kozanis & www.instagram.com/arsiskozanis.

Visits: 0


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο