Δεν προλάβαμε για τον συμπατριώτη μας να τον έχουμε κοντα μας… δυστυχώς πέθανε ο Γιώργος Δήμκος…


Του Πατρός Θεοφάνους

Ο Γιώργος ήταν 24 ετών, και το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν, σε κρίσιμη κατάσταση, στο Γενικό Νοσοκομείο Γιαννιτσών.

Ο νεαρός συμπατριώτης μας,  μετά από σοβαρό τραυματισμό που προκλήθηκε από τροχαίο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, στη Θεσσαλονίκη και υπεβλήθη σε επείγουσα κρανιοτομία καθώς διαγνώσθηκε με βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση.

Νοσηλεύτηκε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΑΧΕΠΑ για μεγάλο χρονικό διάστημα και έπειτα μεταφέρθηκε στην ‘Α Νευροχειρουργική Κλινική.

Εν συνεχεία και μετά από σύσταση των ιατρών, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Γιαννιτσών, όπου του παρέχεται η απαραίτητη νοσηλεία. 

Η κατάστασή του ήταν αρκετό καιρό κρίσιμη καθώς δεν εμφάνιζε εικόνα επικοινωνίας με το περιβάλλον. Εφόσον η κατάστασή του παρέμενε σταθερή, ο Γιώργος θα μεταφερόταν σε Κέντρο Αποκατάστασης με σκοπό να υποβληθεί σε κατάλληλες θεραπείες έτσι ώστε να επανερχόταν. 

Είμασταν σε Επικοινωνία με τον Οργανισμό Πράξη Αγάπης όπου προτείναμε να πάμε σε Γραφεία Πολιτικών ώστε να λύσουμε κάθε γραφειοκρατικά ζητήματα ώστε να μεσολαβίσουν κάθε αποκατάσταση των προβολημάτων ως προς στην γραφειοκρατεία κλπ.

Προτείναμε και στείλαμε σε τοπικά site του Νομού Πελλας μέσω της Πράξης Αγάπης να μαζευτούν τα χρήματα όσο ποιο σύντομα γινόταν βάζοντας ο κάθε διαχειριστής ιδιοκτήτης τοπικού site ένα banner με μόνιμη προβολή για ενίσχυση των αναγκών του παλικαριού μας.

Είχαν συγκεντρωθεί συνολικά κάπου στα 24.000 ευρώ. Μάταια πλέον. Ο Γιώργος δεν θα είναι πια κοντά μας…

Visits: 6


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο