Δήμαρχος Κιέβου Ανακοίνωσε Άρση Μέτρων καραντίνας σε τρία Μοναστήρια UOC


Λαύρα των Σπηλαίων του Κιέβου, Ιερά Μονή της Αγίας Τριάδος και του Οσίου Ιωνά και Ιερά Μονή ερημιτών της Αγίας Ζώνης στο Γκολοσέεβο άνοιξαν μετά την καραντίνα, δήλωσε ο Δήμαρχος του Κιέβου.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα του Γραφείου του Δημάρχου του Κιέβου, στις 26 Μαΐου 2020 ο Δήμαρχος του Κιέβου, Βιτάλι Κλιτσκό, σε online συνέντευξη Τύπου δήλωσε για την άρση των μέτρων καραντίνας σε τρία μοναστήρια στο Κίεβο: Λαύρα των Σπηλαίων του Κιέβου, Ιερά Μονή της Αγίας Τριάδας και του Οσίου Ιωνά και Ιερά Μονή ερημιτών της Αγίας Ζώνης στο Γκολοσέεβο.

«Στην πρωτεύουσα άρθηκαν τα μέτρα καραντίνας σε κάποια μοναστήρια, τα οποία παρέμειναν κλειστά λόγω της επιδημίας. Συγκεκριμένα, στη α των Σπηλαίων του Κιέβου, Ιερά Μονή της Αγίας Τριάδας και του Οσίου Ιωνά και Ιερά Μονή ερημιτών της Αγίας Ζώνης στο Γκολοσέεβο», δήλωσε ο Βιτάλι Κλιτσκό.

Σημείωσε ότι πριν από την άρση των μέτρων της καραντίνας στα μοναστήρια είχαν πραγματοποιήσει πλήρη απολύμανση.

«Όπως γνωρίζετε, η κυβέρνηση επέτρεψε τέλεση των ακολουθιών σε ναούς με τήρηση των κανονισμών και των υγειονομικών απαιτήσεων», υπενθύμισε ο δήμαρχος και παρότρυνε εκπροσώπους όλων των ομολογιών να τηρήσουν αυτούς τους κανόνες.

Ο κ. Κλιτσκό είπε επίσης ότι κατά την περίοδο καραντίνας διεξήχθησαν περισσότερα από χίλια τεστ για κοροναϊό στους ιερείς.

Όπως ανέφερε η ΕΟΔ, στις 25 Μαΐου, η Αγία Λαύρα των Σπηλαίων του Κιέβου άνοιξε μετά την καραντίνα κοροναϊού.

Επισκέψεις: 1


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο