Γράμμα από έναν Άγιο


Aυτή την εβδομάδα η “Ορθόδοξη Αλήθεια” κυκλοφορεί με τον Α΄τόμο του χριστιανικού ντοκουμέντου του Μακαριστού Επισκόπου Φλωρίνης κ. Αυγουστίνου Καντιώτου “Κυριακή”.

Κηρύγματα και η Ερμηνεία των Ιερών Ευαγγελικών κειμένων.

Η εφημερίδα στο βασικό της θέμα δημοσιεύει τη σπάνια επιστολή του Αγίου Εφραίμ Κατουνακιώτη σε Μοναχό που πρόσφατα “έφυγε” από κορονοϊό.

Η αλληλογαφία του π. Παταπίου με τον Όσιο που φέρνει στο φως της δημοσιότητας για πρώτη φορά ο Γιατρός του Κατουνακιώτη Γέροντα Στέφανος Δημόπουλος.

Όλα όσα εξομολογείται στην εφημερίδα για την γνωριμία τους.

Συγκινεί το ρεπορτάζ της “Ο.Α” στο κέντρο της Αθήνας την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου με φωτογραφία γυναίκας που τράβηξε συναργάτης της εφημερίδας, η οποία γονατιστή μέσα στο χιόνι προσκυνά μπροστά στα σκαλοπάτια της Παναγιάς της Γρηγορούσας.

Αποδεικνύει ότι ούτε τα ακραία καιρικά φαινόμενα που έζησε η πρωτεύουσα, ούτε τα πρωτόγνωρα φαινόμενα των καιρών αρκούν για να κάμψουν το μεγαλείο της πίστης!

Στις σελίδες της εφημερίδας θα διαβάσετε επίσης:

* Τα προφητικά λόγια του Αγίου Νεκταρίου όταν συνάντησε τον Μακαριστό π. Σίμωνα Αρβανίτη στο Άγιον Ορος.

* SOS Ενοριών λόγω πανδημίας, υπό την απειλή «λουκέτου» οι κοινωνικές δομές της Εκκλησίας

* Αναλυτής συστημάτων και πολύτεκνος πατέρας ο νέος Διάκονος της Ιεράς Μητροπόλεως Ναυπάκτου.

Αρθρογραφούν ο π. Ανανίας Κουστένης, ο Γέροντας Πατάπιος, ο π. Χρυσόστομος Χρυσόπουλος, ο π. Θεμιστοκλής Μουρτζανός, ο π. Νικόλαος Σκιαδαρέσεης, ο π. Ευάγγελος Φεγγούλης, ο Ηρακλής Ρεράκης κ.α

Η απλή έκδοση της εφημερίδας έχει 1,5 ευρώ, ενώ μαζί με το βιβλίο κοστίζει 3,90 ευρώ.

Θυμίζουμε ότι η Ορθόδοξη Αλήθεια εκτός από τα περίπτερα, μπορεί να διατεθεί (στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό) σε συνδρομητές που ενδιαφέρονται, αρκεί να να τηλεφωνήσουν στο 213 – 0170670 ή να αποστείλουν e-mail στο: info@orthodoxialitheia.gr

Visits: 1


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο