Γενικός Γραμματέας Πανελλήνιας Ένωσης Θεολόγων: Τα Θρησκευτικά στις Θερμοπύλες της ιστορίας τους (VIDEO)


Ομιλία του Παναγιώτη Τσαγκάρη, Υπ. Δρ. Θεολογίας, Γενικού Γραμματέα της Πανελληνίου Ενώσεως Θεολόγων, στην Ημερίδα «Σύγχρονη Παιδεία και Ελληνορθόδοξη Παράδοση» που διοργάνωσαν τα Ορθόδοξα Χριστιανικά Σωματεία Αθηνών την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 5.00 μ.μ. στο Ξενοδοχείο Divani Caravel.

Σεβαστοί πατέρες, Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Προέρχομαι από μία Πύλη Εισόδου των Μεταναστών στη Χώρα μας, το Ακριτικό Νησί της Λέσβου. Όποιος όμως, ζει εκεί ή έστω επισκεφθεί για λίγο αυτή την Περιοχή, εύκολα διαπιστώνει ότι η συντριπτική πλειονοψηφία των κατοίκων της όπως εξάλλου συμβαίνει και με την πλειονοψηφία των κατοίκων των υπόλοιπων Περιοχών που πλήττονται από το ολοένα και διογκούμενο Μεταναστευτικό πρόβλημα οδηγούνται από την εμπειρία τους, στο συμπέρασμα ότι είναι ψευδέστατη, παραπλανητική και προπαγανδιστική η πρόταση ότι είμαστε ή θα γίνουμε πολυπολιτισμική κοινωνία.

Όπως απελπισμένα ομολογούν, οι κάτοικοι των Περιοχών αυτών, η ορθή διατύπωση είναι ότι μάλλον οδεύουμε, προς την πραγμάτωση του τελικού σκοπού ενός σχεδίου που θέλει τη δημιουργία μιας κοινωνίας και μιας Χώρας Μη Ορθόδοξα Χριστιανικής και ουσιαστικά Μη Δημοκρατικής.

Μάλιστα, έντρομοι οι κάτοικοι της παραμεθορίου, διαπιστώνουν ότι και οι πόλεμοι σε όλο τον πλανήτη, ολότελα να σταματήσουν, οι Μεταναστευτικές ροές δεν πρόκειται να σταματήσουν διότι, εφευρέθηκε νέα αιτία Μετανάστευσης, η κλιματική αλλαγή!

Ο ΟΗΕ ήδη, προειδοποιεί ότι «ο κόσμος πρέπει να προετοιμαστεί για εκατομμύρια κλιματικούς πρόσφυγες»! Ακόμη και η Γερμανία δια στόματος του Υπουργού Εσωτερικών της Χορστ Ζεεχόφερ κρούει τον κώδωνα για τον κίνδυνο ανεξέλεγκτης Μετανάστευσης στην ΕΕ και προειδοποιεί λέγοντας ότι «τα Σύνορα (της Γερμανίας), θα γίνουν Πύλη Εισβολής για ανθρώπους που επιδιώκουν κάτι άλλο από το να τύχουν προστασίας.»

Κάποιοι ήδη μιλάνε για 250 εκατομμύρια νέων Μεταναστών που θα προστεθούν στα 750 εκατομμύρια των Ευρωπαίων πολιτών!

Άραγε, τι συμβαίνει και τι θα συμβεί τελικά;

Δείτε τη συνέχεια στο βίντεο που ακολουθεί

Views: 0


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο