Γίνε Δημοσιογράφος – Οι Εγγραφές ξεκίνησαν


Οι Εγγραφές ξεκίνησαν!

Ονειρεύεσαι μια νέα καριέρα στο χώρο των media και της δημοσιογραφίας;

Μετέτρεψε τη γνώση σε αληθινή εμπειρία και απόκτησε τα εφόδια που θα σου αλλάξουν τη ζωή.

Σπουδές Τηλεόρασης, Ραδιοφώνου, Ιστοσελίδων, Εφημερίδων, Περιοδικών και social media.

  • Μονοετές πρόγραμμα σπουδών και πρακτική για φοιτητές και πτυχιούχους.
  • Online μονοετές πρόγραμμα σπουδών και πρακτική
  • Διετές πρόγραμμα σπουδών και πρακτική

Μάθε να μεταδίδεις τα Νέα από τους καλύτερους, καταξιωμένους και έμπειρους δημοσιογράφους στο πιο σύγχρονο πρόγραμμα σπουδών.

Απέκτησε το θεωρητικό background και ζήσε την πρακτική σε ένα σύγχρονο και φιλικό στο σπουδαστή περιβάλλον.

Εκπαιδεύουμε τους δημοσιογράφους και τους παρουσιαστές της νέας εποχής. Τους ανθρώπους που μαζί με τις δεξιότητες να ερευνούν ένα θέμα, να παράγουν δημοσιογραφικό κείμενο υψηλού επιπέδου, να πάρουν μια συνέντευξη και να κάνουν σχολιασμό, θα μπορούν να σταθούν μπροστά στο μικρόφωνο και την κάμερα και να αξιοποιούν τις τεράστιες δυνατότητες του διαδικτύου.

Δίνουμε τα εφόδια για να ανταποκριθούν σε μια εποχή όπου ο χώρος των media αλλάζει ριζικά και οι νέες τεχνολογίες δημιουργούν νέους κανόνες και τεχνικές στη δημοσιογραφία.

Το 2021, ανανεώσαμε το πρόγραμμα σπουδών, ακριβώς για να ανταποκριθούμε στο νέο τοπίο της ενημέρωσης και τις νέες ειδικότητες που δημιουργούνται στα media, παρέχοντας ειδικά μαθήματα και σεμινάρια για να αποκτήσουν οι σπουδαστές μας όλα τις απαραίτητες δεξιότητες.

Γι’ αυτό και δίνουμε έμφαση στη γνώση του διαδικτύου, την εκπαίδευση στην αξιοποίηση των social media, την εξοικείωση με τις ψηφιακές πλατφόρμες, το blogging, τα podcast, το Web TV.

Η ΝΜS πρωτοπορεί και παρέχει μοναδική εκπαίδευση για την αντιμετώπιση των fake news δίνοντας στους σπουδαστές την απαραίτητη γνώση για τα ειδικά εργαλεία που τους επιτρέπουν να διαγνώσουν τις ψευδείς ειδήσεις.

Στόχος μας να βοηθήσουμε στην εκπαίδευση και κατάρτιση ανθρώπων που δεν θα είναι απλώς ικανοί να εργαστούν ως δημοσιογράφοι-παρουσιαστές, αλλά θα είναι ολοκληρωμένοι δημιουργοί πρωτότυπου περιεχομένου (content creators). Ο στόχος είναι με αυτό τον τρόπο να αποκτήσουν όσο το δυνατόν περισσότερες πραγματικές γνώσεις και να χτίσουν το δικό τους ψηφιακό portfolio.

Το πρόγραμμα σπουδών δεν περιορίζεται στα μαθήματα αλλά συμπληρώνεται με events, δραστηριότητες, σεμινάρια από καταξιωμένα στελέχη της αγοράς των ΜΜΕ, που μοιράζονται με τους σπουδαστές την εμπειρία τους και τα μυστικά του επαγγέλματος και φυσικά πρακτική άσκηση σε μεγάλα μέσα ώστε να εξοικειώνονται με τις προκλήσεις της δημοσιογραφικής εργασίας, να γνωρίζουν από πρώτο χέρι τον χώρο των media, αλλά και να έχουν ευκαιρίες να τραβήξουν την προσοχή των στελεχών του χώρου για να ξεκινήσουν τη καριέρα τους.

Γι’ αυτό το λόγο η New Media Studies συνεργάζεται με τα μεγαλύτερα Μέσα Ενημέρωσης. ΜEGA , ΒΗΜΑ , ΤΑ ΝΕΑ , ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ , ΙΝ.GR, OT.GR, ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, PARAPOLITIKA.GR & FM (90,1), NORTH RADIO (Θεσσαλονίκη), DIKAIOLOGITIKA.GR,  IEFIMERIDA.GR είναι ορισμένες από τις βασικές συνεργασίες μας.

Στη New Media Studies λαμβάνουμε σοβαρά υπόψιν μας το επίπεδο των σπουδαστών, γνωρίζουμε τον καθένα προσωπικά και προχωράμε μαζί βήμα- βήμα, χτίζοντας εμπειρίες. Κάνε την αίτηση σου στη New Media Studies και άλλαξε την ζωή σου.

Εξασφάλισε τώρα μια από τις περιορισμένες θέσεις στην NMS.

New Media Studies γράφεις…παντού!

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου για μια δωρεάν ξενάγηση στις εγκαταστάσεις της NMS . Θα χαρούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σου.

http://newmediastudies.gr/%CE%B5%CE%B3%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B5%CF%83-2020-2021-%CE%BE%CE%B5%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B1%CE%BD/

 Πληροφορίες στο: 2107709100

SITE: http://newmediastudies.gr/%CE%B5%CE%B3%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B5%CF%83-2020-2021-%CE%BE%CE%B5%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B1%CE%BD/

E-mail: nms@kar.edu.gr

Views: 2


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο